Viikonloppua…

Perjantaina ja lauantaina jatkui tärisyttelyt salilla! Perjantaina oli selkätreenin vuoro ja meni kyllä niin perille että huh, kyllä se selkälihat kyytiä ja tuntumaa! Ajatuksena leviä, leviä, leviä!!! 😀

Leviä, leviä, leviä….
I can do it!

Tänään lauantaina sitten oli vuorossa olkapäiden ja ojentajien tärisyttelyt. Komiaa pumppia ja verenvirtausta tänäänkin sain lihoihin! 

Nyt olen tehnyt sekä eilisessä että tämänpäiväisessä hermotustreenissä vikat sarjat (kolmesta sarjasta) niin että samalla painolla jatketaan heti sarjaa pidemmillä liikeradoilla ja nopeammalla temmolla. Ai hitto kun menee perille! Ja tosiaan hermotustreenissä riittää melko pienet painot niinkuin ylläolevissa kuvissa näkyy 😉

Tänään olikin sitten kolmannet Nordic Fitness Expon sm-kisojen karsinnat ja kuvia on odotettu, se mitä fb:ssä on näkynyt on syynätty 🙂 Bodyn galleriaa päivitelty, mutta myöhäisen illan sijasta taitaa mennä yöhön kunnes kisakuvat tulevat… Pian pääsee expoon fiilistelemään kisoja ihan livenä, can´t wait! Näyttäisi tulevan melkoisen kovat sm-kisat, tänäänkin pirun kova ja mahtava fysiikka tuolla Hanna Savolaisella! Myös ammattilaiskisat mennään katsastamaan!

Lauantaita on vietetty treenin lisäksi ruokaostoksilla ja siivoillen kämppää…. Tässä meen rivaripätkässä on maanantaina eka esittely, myyntiin pistettiin siis viikko sitten. Jos kurkkia haluat niin tästä löytyy 😉

Tuli tänään aamupuurotkin kuvailtua, hyvä kun lautaselle mahtuu 😀
Mahtui!
Kyllä tällä satsilla jaksaa…. vähän aikaa 😀

Ja välipalaa….
Marjat sulamaan
Marjoja, luonnonjugurttia ja kauraleseitä

Kulta kävi tänään rapakon takana ja toi mulle hajuvettä Vaikkakin tiesin odottaa tuliaisiksi jotakin tuoksua niin silti, ihana piristys 🙂

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta