Tä-tä-tä-tärinääääää…..

Viikko alkoi hieman kenkusti :/ Kirjoitinkin sunnuntaina että raksahommissa vasen ranne kipeytyi ja maanantaina se oli todella kipeä! Ja oikeastaan kipu olikin sitten tuossa peukalon alueella, mutta en saanut juuri mittän tehtyä tuolla vasemmalla kädellä :/ Mutta onneksi oli tosiaan fyssäri aika maanantaina töiden jälkeen TuleFysiossa Teemulle ja ennen kuin päivitettiin selän ja olkapään kuulumisia, niin tutkittiin käsi. Peukalon jänne oli sitten ottanut nokkiinsa, kiviä kantaessa kämmenen alueelle on kohdistunut venytystä, joka aiheutti tämän jänteen kiukuttelun. Teemu sitten laittoi kinesioteippaukset käteen ja neuvoi antamaan kylmähoitoa kipeälle alueelle, tulehduksen merkkejä ei kuitenkaan pehemmin ollut onneksi. Pelkäsin kuitenkin tämän vaivan nyt vievän ainakikin viikon… :/ Mutta eipä vienytkään, vaan nyt on jo peukalo entisensä! 🙂 Kylmähoitoa jatkoin vielä eilen vaikkei enää kipuilua ollut. Selän ja olkapään tilanne on parantunut, enää ei niin jumittele, mutta olkapään liikkuvuutta pitäisi vielä parantaa ja lavan aluettakin vielä jumppailla Teemun ohjeilla.
 
Kintut treenattavaksi!
Tämä viikko onkin sitten treenien osalta varsinainen tärinäviikko 😀 Teen siis hermotustreeniä, toistot to-del-la hi-taas-ti ja hieman erilaisella liikeradalla, lihakset koko sarjan ajan jännittyneinä. Nämä treenit pistää kyllä lihakset tärisemään ja veren virtaamaan! Eilen treenailin jalat ja voi juku miten hackissa etureidet pullisteli, ihan itsekin yllätyin etureiskoistani 😀 Jalkatreenin jälkeen jalat oli kyllä aivan  valmista kauraa, mutta ohjattavana oli vielä pumppitunti, huhhuh! Pidin rannetukia ja otin tuon käteni takia itse hieman varoen. Sen verran hanskoissa kuitenkin kädet hikosi että kinesioteippaukset alkoivat irtoilla ja suihkun jälkeenhän ne sitten irtosivat kokonaan.
Salille lähdössä 🙂

Keskiviikkona oli rinta-hauistreenin vuoro ja joissakin sarjoissa testasin hieman taas uudenlaista juttua osassa sarjoista (sain ideaa kaverilta)… Hermotuksen ja hitaiden toistojen perään heti ilman taukoa jatkoinkin normaalilla liikeradalla ja temmolla niin pitkään kun meni ja ai vitsi, mitkä tuntumat!!! Kyllä taas veri kiersi ja veti lihakset pumppiin! Hieman pidempiä nämä treenit ovat noiden hitaiden toistojen takia, vaikkakaan toistomäärät eivät välttämättä ole kauhean isot ja treenipainot on kyllä paljon pienemmät mitä ns. normitreeneissä.
 Ja vatsoillekin tärinää 🙂

Tänään sitten oli jumppaohjailua armybicin merkeissä. Kyllä pistää hien virtaamaan!!! Treeniä en ehtinyt ennen jumppaa tekemään ja jälkeen en olisi enää saanut niin hyviä tehoja irti, joten salipuolen jätin suosilla väliin tänään vaikka vähän olisi tehnyt mieli… Mutta viikossa on ihan tarpeeksi vielä jäljellä päiviä loppuihin treeneihin, otetaan niistä sitten kunnon tärinät vielä! 🙂
Keskiviikkona olin kynsihuollossa Pikku Sevillassa Jutalla ja meiti haluaa selvästi uskoa, että ”vielä on kesää jäljellä…” 😀
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta