Korkkarit treenikassiin!

Joskus sit√§ eksyy korkkaritkin treenikassiin ūüėÄ
Mun vanhat kisakeng√§t ūüôā

Kuinkas moni on seurannut viikonloppuna nordic Fitness Expon SM-kisojen karsintoja? T√§√§ll√§ on seurattu ja kuvat syyn√§tty sek√§ Jyv√§skyl√§n ett√§ Tampereen kisoista ja kovat poltteet saatu ūüėÄ Siis kisan√§lk√§kin kasvaa kun kisoja seurailee ja haaveena se kisaaminen on edelleen! My√∂s hyv√§t boostaukset treenaamiseen saa noista kisojen seuraamisesta, mutta kevytt√§ treeniviikkoa t√§ss√§ vedell√§√§n ūüôā

Perjantaina oli kevyt selkätreeni

Lauantaina oli sitten raksatreeni√§ ūüėÄ
14 kilon kiviä sisäseiniä varten ja parikytmetriä niitä piti kannella

Hyv√§√§ pepputreeni√§! ūüėÄ
¬†Tuli vain vasen ranne kipe√§ksi. Siin√§ on joskus ollut j√§nnetupin tulehdus ja se alkaa helposti kiukuttelemaan jos rasittuu v√§√§rist√§ asennoista tms.Sunnuntaille vedinkin sitten rannetuet k√§siin raksalle ja my√∂s salille. Onneksi huomenna on pitk√§st√§ aikaa fyss√§ri, jolla tosin k√§yn sel√§n/olkap√§√§n takia, mutta eik√∂h√§n se tuota rannettakin voisi katsoa ja vaikka teippailla….

Tänään oli sitten kevyt olkapää-ojentajatreeni.
T√§n√§√§n eksyi sitten my√∂s ne korkkarit sinne treenikassiin. Kun noita poltteita mist√§ alkupostauksessa puhuin ei p√§√§ssyt purkamaan treeniin kun on kevyet treenit ja harjoittelinpa sitten v√§h√§n poseilua pitk√§st√§ aikaa oikein korkkareilla. Vedin sitten pienen t-k√§vely harjoittelun ūüėÄ
Itse kuulun siihen porukkaan joka on innoissaan t-k√§velyn tulosta fitness-lajeihin. Mussa on v√§h√§n keikistelij√§n vikaa ja tuo t-k√§vely mun mielest√§ tuo hyvin esiin kilpailijan esiintymista ja siin√§ saa hieman eritavalla tuotua itse√§√§n ja fysiikkaansa esiin. Hiukan eroa noiden eri fitness-lajien t-k√§velyss√§ on ja ajattelisin ett√§ body fitneksess√§ korostuu tuo lihasten eri tavalla esiintuominen noissa t-k√§velyn asennoissa. Olisi niin hienoa p√§√§st√§ joskus t-k√§vely vet√§isem√§√§n kisalavoilla ja jos t√§m√§n harjoittelu ajankohtaiseksi kunnolla tulee niin sitten t√§ytyy varmaan v√§h√§n videokuvaillakin niin n√§kee paremmin miten se itsell√§ sujuu ūüôā Ainakin asennoissa on petrattavaa ūüėÄ

Pieni kuvasarja meitin ekasta t-k√§velyst√§ ūüėÄ

Kiitokset Nooralle joka kuvaili ja kehuipa viel√§ meitin korkkarik√§vely√§ ūüôā Korkkareilla k√§vely ei ole meitille ongelma, k√§yt√§n niin paljon korkkareita ett√§ kyll√§ tuommoisilla 10 centin koroilla viel√§ onnistuu helpostikin, korkeimmilla tarvis jo v√§h√§n p√§kij√§n allekin korkoa…

Salitreenin jälkeen huhkittiin taas raksalla
Meitin ev√§√§t…
Rahkaa, raejuustoa, pinjansiemeni√§, √∂ljy√§ ja ananasta…
¬†Rikulle ev√§styst√§ ūüėÄ
No, tätä mäkin söin eilen!
Kinkkupiirakkaa

Nyt kun lomat on lomailtu ja arkeen palailtu, ajattelin noudattaa siisti√§ ruokavaliota ja yhden p√§iv√§n, la tai su jos mieli tekee niin sy√∂d√§ jotain ei niin siisti√§kin ūüėÄ
P√§iv√§llinen ja kuvasta puuttuu leip√§ jonka s√∂in jo kokkaillessa ūüėÄ
Kalkkunamunakasta ja vihersmoothieta

¬†LIIKUNNAN ILOA JA RIEMUA SEK√Ą TREENI-INTOA KAIKILLE TULEVAANKIN VIIKKOON!!!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta