Vauhdikas arki

Maanantaina alkoi työt ja sitä mukaa päivät tulleet hyvin rutinoituneiksi eikä arkena hirveästi luppoaikaa ole. Iltaisin koitetaan vähän rentoutua ja rauhoittua ennen nukkumaanmenoa.
Päädyin treenaamaan tällä viikolla sitten kevyen treeniviikon, pääkoppani sisällä jossain kyllä tämän kannattavuuden tiesin, mutta osa pääkopasta olisi niin kovasti halunnut jatkaa viime viikolla kesken jääneitä kovia treenejä. Kuitenkin eräs ystäväkin salilla tokaisi että ”tottakai sä kevyen viikon vedät, sulla voi olla vielä tulehdus kropassasi”. Nih!

Vedin maanantaina silti tuon selän/rinnan lyhyen extratreeni ja meni kyllä ihan hyvin, kroppa jaksoi ja jopa parempia toistomääriä taas tuli mitä ennen. Tämä on kuitenkin lyhyt rykäisy eikä ihan kovimmasta päästä. Treenin jälkeen oli myös pacetuntien ohjausta, mikä nyt ei ohjaajalta kovasti vaadi fyysistä työtä, vaikkain tykkään siellä pomppia ja askeltaa 🙂 Viime viikon sairastelu kurkkutulehduksineen ja kuumeineen oli rankka ja viikonloppuna iski vieläpä silmiin tulehdus ja lääkäri meinasi että saman viiruksen aiheuttamaa. Nyt rupeaa olemaan tulehdukset selätetty, kurkku on hivenen kuiva, mutta saattaa johtua allergioistakin…

Tiistaina sitten treenailin kevyesti jalat (mikä on kevyt jalkatreeni???) ja hivenen ne tuntui tukkoisilta. Treenin perään oli vielä pumppitunnin ohjaus, jonka senkin otin iisisti kevyillä painoilla. Viikonloppuna kun venyttelin jalkoja, niin tuntui että olisi hyvin palautuneet, mutta nyt tosiaan tuntui hieman tukkoisilta.
Keskiviikko olikin sitten lepopäivä treeneistä, yhden pacetunnnin kävin illalla ohjailemassa vielä, mutta rautaan en koskenut 😀 Olin töiden jalkeen LPG:ssä ja päätinkin sitten antaa ottaa jalkoja vaikka selkää olin alunperin ajatellut. Etureidet ja takareidet jonkin verran tuntuivat, mutta ei kovin pahasti tuntunut (meitillä on kyllä vissiiin ihan hyvä kipukynnys). Hoidon jälkeen kyllä jalat on tuntuneet kevyemmiltä ja rennommilta. Varailin taas uuden ajan kuukauden päähän ja ajattelinkinkin nyt jos kävisi kerran kuussa LPG:ssä. joka toinen kerta voisi ottaa yläkropppaa ja jokatoinen kerta jalkoja. Käyn hieronnassakin normaalisti kerran kuussa niin näin saisi koko kropan huollettua sitten kuukausittain. 🙂

Paceohjailija

Tänään sitten treenivuorossa oli rinta-hauis ja kyllä, kevyesti! Treenin jälkeen ohjailin armybicin ja se olikin vaikea ottaa iisisti kun iski mieletön flow ja nautein todella tuon tunnin ohjauksesta! 🙂 En sitten kesäkuun olekaan armybiciä vetänyt ja nyt taas elokuussa se on teematuntina, tykkään todella!

Rentoa poseilua
Toma neuvoi poseerausta 🙂

Tällä viikolla ostin uuden pyöräilykypärän kun vanha oli vähän rikki. Sinäänsä olisi ollut vielä käyttökelpoinen ja helppo korjata, kypärän sisällä oleva vanne ei pysynyt paikallaan…. Noh, mutta jotain uutta on kiva ostaa 🙂 Ja pyörällä olenkin tällä viikolla kulkenut töihin kaikkina muina päivinä paitsi keskiviikkona, jolloin suuntasin töistä suoriksi LPG:hen Ulvilaan. Kuinkas moni lukija käyttää kypärää pyöräillessään?

Halpa henkivakuutus

Eteisen naulakossa odottelee aamuisin 🙂
Töihin lähdössä!
Paljon on myös väkeä käynyt blogissani ja uusia lukijoiksikin kirjautuneita tullut. 
Tervetuloa lukemaan meitin blogia 🙂
Ja muistakaapa osallistua edellispostauksen arvontaan!
Nyt kohti viikonloppua!
Ps.
Klikkaa kuvat isommiksi!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta