Kyl mää sit ku muutki!

Kaikissa blogeissa ja monet kaveritkin on jo tehneet proteiinipannaria tai proteiinilettuja ja itselläkin on odottanut testiannos Fast:n vanillan makuista Cook – Bake – Cake Protein -jauhetta. En ole vain toimeentunut tuotetta vielä testaamaan 😛 Käsittääkseni hommaankäy kyllä tavallinenkin protskujauhe, mutta hifistellään nyt kun siihen on mahdollisuus 😀 
Tein seuraavanlaisella ohjeella
(toisesta blogista bongattu)
2 kananmunaa
30 g Fast:n bake-cook-cake protein, vanilla
0,5 dl kevyt maitoa
Steviaa
Öljyä paistamiseen
Ilman Steviaa tuon olisi hyvin voinut tehdä, sillä tuli hyvin makeaa. Muistutti hieman pannukakkua, kun tein tuon ”plätyn” tuollaisella mini paistinpannulla (mikä muuten on kätevä!). Oikein maukasta vaihtelua tämäkin ja helppoa sekä nopeaa.
Muista kuulumisista sen verran että loman viimeinen päivä alkaa nyt olemaan takanapäin ja aamulla kutsuu jälleen arki ja aherrus päiväkodilla. Tänävuonna en ole kokenut normaalia lomanloppumisahdistusta – haluanollakotirouva tunnetta 😀 Syksyssä on varmastikin nyt niin paljon odotettavaa, vaikken itse vuodenaikaa kovin odota, omat ihanuudet syksyssäkin toki on, mutta olen vannoutunut kesäihminen! 🙂
Päätin jättää vielä viikonloppunakin treenit väliin ja odotella uutta viikkoa alkavaksi. Hiukan polttelisi jatkaa treenejä niistä kovista treeneistä mitkä jäi tekemättä tällä viikolla, mutta katsotaan mitä kroppa sanoo ja sen mukaan sitten treenataan joko väliin jääneet treenit tai aloitetaan kevyestä viikosta, kropan ehdoilla. Eilen vetäisin putkirullailu / venyttelysession ja vähän myös alkuun pyörittelin yläkropaa kepin kanssa, pientä kehonhuoltoa siis, ja sain aikaa kulumaan tuohon settiin joku 45 minsaa ehkäpä. Pelkäsin ettei jalat palautuisi maanantain treenistä kun tiistain vietin kuumeillen lihassärkyjen kanssa, mutta hyvin tuntuisivat palautuneen 🙂
Tänään olin sitten ystäväisen Annuliin kanssa Porisperen viimeisessä päivässä, perhepäivässä 😀 Annulii oli saanut kaksi lippua tällepäivälle ja mikäs parempi tapa olisi ollut viettää viimeistä lomailtaa kun ilmakin suosi. Pieni sadekuuro saatiin, mutta se vain virkisti. Cheekin ja Haloo Helsingin tahdissa fiilisteltiin 🙂 Tietämättömille Porispere festarit syntyivät siitä kun Porilaiset v….vat kun Sonisphere lähti Porista pois, todettiin ”pitäkää tunkkinne” ja järjestettiin oma festari 😀

Ystikset <3
Kohti uutta viikkoa!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta