The physical body is a temple

Teepussin innoittamana postausta ūüėĬ†
Teepusissani luki yksi p√§iv√§ teksti ”The physical body is a temple”.
Jokaisen pit√§isi rakastaa tai kyet√§ rakastamaan omaa kehoaan, koska mik√§li siihen ei pysty niin miten sit√§ voisi silloin kohdella hyvin. Ja miksei omaa kehoaan haluaisi kohdella hyvin, sen kanssa kuitenkin el√§mme koko el√§m√§mme. ūüôā Jos et ole tyytyv√§inen kroppaasi, ei siin√§ sin√§ns√§ mit√§√§n, mutta silloin kannattaa alkaa tekem√§√§n asioita jotta voisi olla tyytyv√§inen omaan kroppaansa, aloita vaikka miettim√§ll√§ miksi et ole tyytyv√§inen ūüôā
Fitness on nyt ollut kovin pinnalla ja sen ”ep√§terveellisyydest√§” on paljon ollut kirjoituksia ja uutisointia, mutta itse en allekirjoita tuota. Asioita voi tehd√§ oikein ja v√§√§rin ja siltik√§√§n ei ikin√§ tied√§ miten kroppa reagoi, joten kroppaa olisi eritt√§in t√§rke√§ osata kuunnella. Itselle fitness on nimenomaan kuvastanut tervett√§ ja liikunnallista el√§m√§ntapaa, jossa pidet√§√§n omasta kehosta ja mielest√§ huolta. Fitnekseen v√§ist√§m√§tt√§ liit√§n my√∂s salitreenaamisen ja mukaan saattaa tulla my√∂s kilpaileminen. Kilpailupuolella fitness-lajeja onkin sitten useampaa ja itselle se ominaisin laji on body fitness, jossa olenkin jo kaksi kertaa kilpaillut.¬† Toki kilpailuun l√§hteminen vaatii kropan viemist√§ √§√§rirajoille, mutta mik√§p√§ kilpailulaji urheilun puolella ei? Kilpailuihin l√§htiess√§ onkin t√§rke√§√§ l√§ht√∂kohdat joista l√§hdet√§√§n ja keinot joilla edet√§√§n!
Vapari fitness saa minut aina haukkomaan henke√§ni ja jos olisin aloittanut t√§m√§n ”touhun” vuosia aiempaa ja aikaa panostaa lajiin olisi enemm√§n, olisi tuo vapari fitness niin minun juttuni! Vapari fitnekseenh√§n kuuluu kisoissa lyhyt vapaaohjelma lavalla ja on se upean n√§k√∂ist√§ vai mit√§ sanotte? Eli t√§ss√§ kohtaa annan muutaman videon kertoa mist√§ on kyse ūüôā Valitettavasti en saanut jostain syyst√§ ladattua noita youtube videoita (blogger ei niit√§ l√∂yt√§nyt), joten linkkein√§. Nuo vaparit liitettyn√§ upeaan fysiikkaan, wau! N√§m√§ vaparit ovat viime kev√§√§lt√§, jolloin eveliina sijoittui 1. ja Piia 2.

Googlettaen kaivamieni kuvien avulla myös raotan omia ihanteitani, upeita fitness-lajien kilpailijoita! Ja tässä nyt jokunen, näitä upeita naisia löytyisi vaikka kuinka!
Mari Päkkilä, IFBB Pro Figure -kilpailija

Heidi Sorsa, IFBB Pro Fgure -kilpailija

Tiina Vaskelainen Body Fitness -kilpailija
Jonkin aikaa sitten luin jostain my√∂s ett√§ fitneksess√§ ei voi koskaan olla tyytyv√§inen kroppansa. Hmm… min√§ olen, vaikkakin haluan sit√§ edelleen muokata, niin olen silti tyytyv√§inen kroppaani. En osaa t√§t√§ selitt√§√§ v√§ltt√§m√§tt√§ kauhean hyvin, mutta ajatteleeko siell√§ kukaa samoin? Aina nyt l√∂ytyy muokattavaa jos miettii ja etsii, mutta silti voi olla mielest√§ni tyytyv√§inen ūüôā Olen tyytyv√§inen t√§m√§nhetkiseen tilanteeseen, mutta vuoden p√§√§st√§ haluan olla kehittynyt harrastukseni my√∂t√§ tavoitteideni mukaisesti (kuten leve√§mpi selk√§, py√∂re√§mm√§n olkap√§√§t, isommat hauikset….) ja t√§m√§n loman loputtua karistaa nuo nesteet ym. lomap√∂mp√∂tykset pois ūüėÄ Onhan t√§m√§ ”laji” loputon suo, mutta se onkin yksi lajin suola, tyytyv√§inen voi olla jo tehtyihin sek√§ edess√§ oleviin saavutuksiin ūüôā

Ihan pakko on mainita, kun tykk√§√§n jakaa mielenkiinnonkohteikseni p√§√§sseit√§ juttuja, kirjoja, elokuvia, blogeja…. Olen t√∂rm√§nnyt t√§ss√§ viimeaikoina motivaatioksikin sopiviin blogeihin. Kyseess√§ on tuosta meitin sivuplakistakin l√∂ytyv√§t blogit, Too big to be me ja Go Sara Go.¬† Hyvi√§ blogeja ja ehdottomasti lukemisen arvoisia. Kun kahlaa blogeja v√§h√§n pidemm√§lt√§, niin hienoja muudonmuutoksia on koettu ūüôā

Ps. Tuossa aiemmin kes√§ll√§ kirjoittelin ett√§ kun 15 000 k√§ynti√§ pamahtaa rikki, voisi olla arvonnan paikka. Nyt kannattaa siis pysy√§ tarkkana, sill√§ pian tuo maaginen raja rikkoutuu ja sitten k√§ynnistyy arvonta jossa aivan huisia palkintoa luvassa jollekin onnekkalle ūüôā Uusia lukijoitakin blogi on saanut, tervetuloa! Rohkeasti vaan kirjautumaan lukijaksi, jos et ole viel√§ kirjautunut! ūüôā¬†
VIIKONLOPPUJA!
‚ô•
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta