Vartin tuska, hikoilukielto ja kenkäongelma

Kannattiko? 
Kannatti!
Ennen kuin kerron mistä on kyse, niin flunssasta sen verran että paranemaan päin ollaan. Lepoa on kunnolla otettu ja tropattu kroppaa buranan lisäksi (vain tarpeen mukaan) tehovitskuilla ja superfoodeilla! Pelkäsin hieman että flunssa siirtäisi tämän päiväistä vartin tuskaani, mutta vihreää valoa näytettiin ja astelin tänään Dark Art Tattoon ovista jälleen sisään ja istahdin Timin tatuoitavaksi 🙂 Vasen jalkani sai siis hieman lisää mustetta tekstin muodossa ja siinä se nyt sitten on 🙂
Vielä kelmuissa
Kelmut poistettu ympäriltä
Fontti on Timin oma fontti. Pyysin koristeellista fonttia ja Tim toteutti pyyntöni hienosti. Itse tatuoinnin tekemiseen ei mennyt kuin vartti, samalla Tim vähän korjaili viimevuonna tehtyä perhosta ääriviivoista.
Nyt siis on hetken aikaa, noin viikko hikoilukieltoa ja ajoitinkin tämän niin että edessä olisi kevyt viikko. Flunssa piru vie esti vaan tekemästä viimeisen kovan viikon kokonaan ja jäi tosiaan vain yhteen treeniin :/ Jumppaohjauksiakin ensi viikolla on, mutta täytyy vaan itse ottaa iisisti ja pistää jumppajat tekemään sitäkin kovemmin, eiks je? 😉 Viikonloppuna ajattelin käydä tekemässä jos flunssa on vaan kunnolla hellittänyt niin selän/rinnan extratreenin ihan kunnolla. Se on lyhyt treeni eikä ole ainakaan ennen pukannut mitenkään kauheaa hikeä ja sen pystyn tekemään myös ilman kenkiä 😀
Ja siitä sitten siihen kenkäongelmaan… Kuvittelin että läpsyt ei ainakaan osuisi tuohon tatuointiin, mutta tuntuu että kaikki kengät siihen nyt osuvat jostain kohtaa hieman, hmph… Kuitenkin nyt vähän aikaa tarvisi välttää tatuoinnin hinkkaantumista, mutta eiköhän tässä joinkuin selvitä ja ei tässä nyt mihinkään maratonille suunnitelmiakaan ollut lähteä 😀
Sitä miten tuo tatuointi kenellekin aukeaa niin en tiedä, mutta Imagine sanan ajatus tulee John Lennonin saman nimisestä laulusta. Kuvittele maailma parempana, mitä se sinulle sitten voisi tarkoittaa, kuvittele edes niin olet jo askeleen lähempänä sitä mitä kuvittelet….

Koko jalan tatuointi kuvastaa minua ja persoonaani 🙂 Olen tälläinen hippiäinen, 
”you may say I´m a dreamer, but I´m not the only one….” 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta