Pakkolepoa

Viimeinen lomaviikko menossa, myös treeniviikkokierron (miten tuo kirjoitetaan, varsinainen sanahirviö 😛 ) viimeinen viikko eli kovin viikko ja viikko jota olen odottanut, menossa. Mutta kuinkas sitten kävikään….? Maanantain postailussa kirjoittelinkin että ilapäivällä meni kurkku karheaksi ja iski (tavallista) höntimpi olo. Illalla troppasin itseäni ja menin hyvissä ajoin nukkumaan ajatellen että aamulla kunnon unien jälkeen herätessä olen taas täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Heräsin sitten joskus aamuyöstä jäätäväään kurkkukipuun ja yritin pinnistellä unta takaisin jonkinaikaa tuloksetta, mutta kipu vei voiton ja klo 04.00 kömmein hakemaan buranaa ja nukuin lopun yötä hyvin katkonaisesti. 
Tiistai olikin sitten aivan järkyttävä päivä! Tiirailin taskulampulla kurkkuani ja se oli hyvin tulehtuneen näköinen. Päätin sitten lähteä aamulla lääkärille tarkistamaan onko kyseessä jotain kuuria vaativa tulehdus kenties, mutta lääkäri oli sitä mieltä että buranaa, lepoa ja riittävästi nestettä. Onneksi ei antibioottikuuria! Minulla ei kovin helposti kuume nouse ja jos nousee se on yleensä vain juuri ja juuri yli 37 ja 37 meinaa jo sitä että olen KIPEÄ! Kuume kuitenkin särkylääkkeistäkin huolimatta kipusi välillä yli 38 asteen ja sahasi edestakaisin niin että vuoronperään oli kylmä ja kuuma sekä hiki. Kurkun lisäksi pää särki ja vihloi sekä lihakset olivat hyvin arat ja kipeät. Itsellä ainakin aina flunssassa ja varsinkin kuumeessa tulee lihassärkyjä ja arvatkaas vaan kun olin ehtinyt treenaamaan maanantaina äärettömän kovan jalkatreenin, lihassäryt jaloissa oli sitten aivan järkyt! Toivottavasti jalat palautuisi, koska tuntui jo maanantain treenissä hieman tukkoisilta… Mitään en juurikaan pystynyt tekemään eilen, hyvä kun välillä pystyin keskisttymään vähän lueskeluun tai telkkariin ja hyvä kun jaksoin vessaan raahautua. Onneksi tuo miekkonen auttoi meitiä ruokien kanssa ja muutenkin, koska voimat ei olisi kokkailuunkaan riittäneet…
Tiistai meni sitten siis täysin lepäillessä ja troppaillessa itseäni! Vielä viime yö meni kuumeillessa, muistan jossain kohtaa yötä hikoilleeni ihan hirvesäti ja miehen mukaan juttelinkin unissani todella paljon…. Nukuin kuitenkin pitkät unet ja aamulla en voi sanoa että olisi ollut voittajafiilis, mutta parempi olo! Lihassärkyjä ei ole enää ollut, kuten ei kuumeiluakaan. Kurkkukipu ja päänsärky edelleen vaivaavat ja pieni räkäisyyskin tullut mukaan kuvioihin. Ja tämäkin päivä siis ihan täyttä lepoa!
Jotakuinkin tältä olen näyttänyt 😛
Ei niin kovin hehkeä olo 😛
Hieman helpottaa olo suihkun raikastamana
Taisteluvälineitäni
Joten viimeiseen treeniviikkon mahtui sitten ilmeisesti yksi treeni ja se oli sitten jalkatreeni. En voi sanoa, etteikö ottaisi päähän, no ottaa ihan helkutisti!!! Ja voisihan sitä viimeisen lomaviikon muuhunkin käyttää kun pakkolepoon flunssassa…. Nyt kuitenkin parannellaan kunnolla kroppa ennen treenejä ja aloitetaan varmaankin sitten viikkokierto alusta.
Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Pakkolepoa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta