Helsingistä haettu ähky :D

Hiphei ja luvassa pitkä postaus monine kuvineen tapahtumarikkaasta weekendistä! Postauksessa nyt vähemmän treeniä ja enemmän muuta elämää 🙂 Aivan mahtava viikonloppu ollut, mutta pieni ähkykin tuli hankittua ja nyt jos puhutaan ruuasta niin meiti voisi syödä ihan pelkästään kanaa, riisiä, salaattia, marjoja…. Ihan perussafkaa, KIITOS! 😀 Viikonlopu teki monessa suhteessa tehtävänsä! Perjantaina lähdettiin miekkosen kanssa kohti Helsinkiä ja Summer Sound Festivalsia, jonne meillä oli yhden päivän liput. 
 
Helsinkiin saavuttiin hyvisä ajoin perjantaina ja meillä oli buukattu Crown Plaza hotellista huone. Ihan luksusta, ihan cityssä ja magea hotelli! Vähän hemmottelua….
 
 
Käppäiltin päivällä syömään Hard Rock Cafelle, ihan parhaat hampparit saa kyllä noista ravintoloista! 
 
 Hauskat vessanovet, pakko oli kuvata 😀
Jokaisesta Hard Rock Cafesta olen myös osatnut paidan ja Helsingin paita puuttui vielä ja nyt mukaa irtosi tällainen toppi 🙂
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Törmättiin tuttuihinkin joiden kanssa istahdettiin hetki terassilla. Käppäily takaisin hotellille ja siitä käppäiltiinkin sitten jo melko pian kohti Messukeskusta ja Summer Soundia. Käveltyä siis tuli jo tuossa perjantaina semmoinen 7 kilsaa + tanssit päälle. Tuli aika paljon tanssittua, meitikin kun tykkää jammata niin todella nautein. Tanssitilaa myös oli ihan mukavasti kun ei ängennyt pahimpaan tunnokseen. Varmasti tuli illan ja yön aikana kulutettua kalorit jotka kurkusta alas meni niin ruuan kuin juomankin muodossa 😉 Mutta yksi päivä Summer Soundia on ihan sopiva annos 😀
 
 
Summer Soundista sen verran kertoakseni että paikan päällä kaikki sujui oikein jouhevasti ilman jonotuksia. Faihtless jonka innoittamana lähdimme koko festareille oli pettymys vaisulla esityksellään, mutta illan pelasti muut esiintyjät, jotka pistivät meidät kyllä tanssimaan! Illan parhaat oli ehddottomasti Axwell ja Knife Party! Yöllä ei viitsitty eikä oltaisi jaksettukaan enää kävellä hotellille (lähes 3 km) joten taksilla mentiin.
 
 
 
Lauantai aamu alkoi hyvillä oloilla ja hotellin herkkuaamiaisella. Kunnon tankkaus tuli aamulla vedettyä! Hotellihuoneen luovutuksen jälkeen suunnattiin Korkeasaareen, jossa taas tuli aikapaljon käveltyä. Ihana kesäinen päivä ja Korkeasaarta oli oikein mukava kierrellä, mutta sitten olikin jo jalat soosina kun autolle päästiin! Kotimatka vielä edessä, reilu 3 tuntia tien päällä…. Vatsa ei kovinkaan paljoa ruokaa pyydellyt sitten enää lauantaina, kotimatkalla vedin Hesen rapusalaatin ja tulin siitä ihan täyteen 😮 ja oli muuten hyvää! 
 
Taistelu pienen puukepin kanssa 😀

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyt onkin sitten ähkyä sulateltu ja ostettu jääkaappi täyteen perussafkaa 😀 Yritin käydä myös mustikkametsällä tänään heti aamutuimaan ja siis kävinkin, mutta saalis oli säälittävä. mustikoiden lisäksi ämpäriin eksyi hieman vattujakin, mutta saalis oli alle kilon verran ja kuitenkin aika kauan rämmein metsässä kahdessakin paikassa….

 
 
Puolitapäivin suunta oli sitten salille ja rullistellen. Aika vähän on nyt tullut rullisteltua kun tuota jalan tatuointia täytyi korjausvärityksen jälkeen jonninaikaa varoa…. Salilla tein tällä viikolla väliin jääneebn selän/rinnan extratreenin ja vatsoja pitkillä sarjoilla. Tuo extratreeni on normisti viikon toinen treeni, mutta poikkeuksellisesti nyt näin ja sama poikkeus ensiviikolla.
 
Tänään käytiin vielä miekkosen kanssa iltauinnilla Yyterissä. Kaupungissa oli +25 kun lähdettiin, mutta Yyterissä vaan +19. Merivesi oli kuitenkin lämmintä ja oli todella virkistävää polskia ja pelleillä meressä 😀 Nyt leffailua! Eilen katsottiin Pilvikartasto (SUOSITTELEN!) ja tänään olis vuorossa Piin elämä 🙂
 
Nyt hyvät tankkauket ja rentoilut vedettynä onkin hyvä suunnata kohti 50 toiston viikkoa 😉
 
 
HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA!!!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta