Treeniä, Jumppaa ja Meri-ilmaa….

 
Eilinen selkätreeni on tänään todellakin tuntunut selkälihoissa. No tänään haettiin kroppaan lisää tuntumia olkapää-ojentajatreenillä. Viimeviikolla jo huomasin että pystysoudussa oikeassa kädessä ranteen ja kyynärpään välillä joku ”napsuu”. Muissa liikkeissä tätä en ole huomannut salilla, välillä jotain tehdessä kyllä muuten huomaannut. Hieroja sanoi että käsissä voisi olla alkavaa tulehduksen merkkiä :/ Tänäänkin sitten tuo sama napsuminen tuli, mutta vain pystysoudussa 😮 Hieroja ehdotti, että käsien treenamisen jälkeen voisin pitää hieman kylmää (kylmäpakkaus tms.) käsillä, muta se nyt jäi tänään…… Seliseli, mutta niin on ollut touhua täynnä päivä heti kun salilta pääsi kotiin, kait sitä voisi tässä illalla ennen nukkumaanmenoa vähän vielä koittaa… Tänään ohjailin myös vielä illalla piukat pakarat -jumpan, ensiviikolla muuttuukin tunti taas vaihteeksi armybic -tunniksi.
 
Aamusali kutsuu….
Laturina olen nyt vaihteluksi Fastin Shockille käyttänyt Performancen The Bombia ja hyvin toimii!
Pian purnukka onkin tyhjä ja kaapisa odottaa jo Shockki 🙂
 

Kaappi  piukassa purnukoita ja pussukoita
Puhdistamon säännölisessä käytössä olevat superfoodit löytyy tason reunalta
Illallaa suunnattiin myös miekkosen kanssa meren äärelle. Vähän oli mielessä uimassakin käynti, mutta mitä lähemmäs merta pääsitiin, sitä kylmemmäksi ilma muuttui, fiilisteltiin sitten vaan meri-ilmaa 🙂 Käytiin sekä Kallossa että Reposaaressa, ihania paikoja Porissa Kuvia Kallosta….
 
 
Aamusti käännetäänkin sitten autonnokka kohti Helsinkiä ja päätarkoituksena reissulle on Summer Sound Festivals, johon on liput perjantaille 🙂 Reissuun kuuluu myös näillänäkymin Hard Rock Cafe ja Korkeasaari. Seuraavassa postauksessa varmastikin jotain sitten reissusta 🙂
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta