Haaveiden toteuttamista

Mietin hieman tätä postausta kirjoittaessa että mitä kertoisin eilisestä Tampereen reissusta, mutta kerrotaan nyt sitten se pääsyykin reissulle. Pidemmän aikaa olen haaveillut hampaiden vaaaleammaksi saamisesta ja pääsyy siis reissulle oli hymyn kirkastaminen Kauneushoitola Zensessä. edelleen hymy on luonnollinen eikä ns. pimeässä hohtava 😀 Turhamaisuutta? Ehkä, mutta joskus sitä voi vähän sijoittaa itseensä 🙂 Hoito ei tuntunut oikeastaan miltään, kivuton ja turvallinen ”toimenpide”. Takuuna oli 2-8 sävyä vaaleeampi tulos ja itsellä ylittyi hyvinkin tuo tulos. Kulmahampaissa eroksi taisi tulla 14 sävyä ja etuhampaat 12 sävyä 🙂
 

 

Annuliin kanssa Porista lähdettiin ja Tampereella tavattiin myös Katri johon olen tutustunut Annuliin kautta hieman. Kierreltiin myös kauppoja ja jotain tarttu matkaankin. Body Actionilla ensimmäiseksi käytiin ja ostin Frozzypack eväsrasian. Kannessa on kylmäpakkaus ja kun kansi on ollut pakkasessa pitää rasia ruuan (ainakin lupausten mukaan) 7 tuntia kylmänä. Itse ostin pienemmän koon eväsrasian, 0.9l. Ja oli niiiiiiin ihania värejäkin 😀

Käytiin myös mm. Punnitse ja Säästä kaupassa ja sieltä tuli ostettua kaksi pientä raakasuklaapatukkaa herkutteluhetkiin 🙂 Kummatkin hyviä kun tänään pienet palat maistelin!
Kotimatkalla sainkin sitten viestin että Disturbilta tilaamani paketti on noudettavissa. Toimitus oli kyllä todella nopea, sillä tein tilauksen viikonlopuna ja jo tiistaina oli paketti minulla 🙂 Tilasin yhdet Cipo and Baxx -housut pinkkeinä ja ne olivat juuri sopivan kokoiset, mitä nyt pituudesta täytyy hieman ottaa  pois, pätka kun olen, ihana leveät lahkeet housissa on 😀 Myös yksi teeppari tuli, mutta se olikin sitten liian pieni joten menee vaihtoon tai palautukseen…

Tänään sitten kutsui taas treenit ja haaveiden toteuttaminen jatkui siis salilla leveän selän metsästyksellä 😉 Alataljasoudussa oikea puoli selästä ilmoitteli voimaeroista hieman, hieman siis on oikean lavan alueella vielä tuota problmeemaa, mutta kokoajan ollut suunta parempaan.  Muissa liikkeissä en huomannut mitään ja treeni sujuikin oikein hyvin 🙂

Haaveiden toteuttelua lisää…
Illalla oltiin sitten miekkosen kanssa raksahommissa kahdestaan ja teippailtiin kattoa kasaan 😀
Tämmöstä tällä kertaan….
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta