Pumppiiiii

Uusi treeniviikko käynnistyi jo lauantaina, pientä kiriä on pakko ottaa kun tämän viikon pe-la(-su?) ei treenata ja tiistaistakin tulee luultavasti lepopäivä… Tämä treeniviikko on sitten pumppitreeniä eli lyhyillä palautuksilla. Pyrin pitämään palautukset siinä 30-45 sek, ihan maks tuo 1 min, jos oon ihan puhki. Lauantaina alettiin siis viikko jalkarääkillä ja kyykkyjä tehdessä on kyllä välillä pakko pitää vähän pidempääkin palautusta. Meitin jalkatreeni alkaa isoilla ns. massaliikkeillä, kyykkyjä smithissä ja hackissa ja jalkaprässia, mutta oh no, jalkaprässi oli pois käytöstä :/ Vaihteluksi sitten tein askelkyykkyä fitball:n kanssa, siinä askelkyykky liike josta tykkään (en hirveästi tykkää askelkyykyistä :P) ja hyvin saa pumpattua reiskoja ja takamusta 🙂 Siitä treeni vielä jatkui reidenojennuksilla ja -koukistuksilla ja viimeisteltiin suorinjaloin maastavedolla, uuhhuh! Vatsoille myös kunnon setit ja taas tuli testattua toes to bar liikettä, tästähän taitaa siis tulla jalkapäivän vakkari muiden vatsojen ohelle 🙂 3 toistoa putkeen, jonka jälkeen  vaihdoin liikkeen ihan vaan perus polviennostoon ja vähän kyljennostoja myös tuli tehtyä.
Lauantaina myös vähän jazzailtiin illalla ja sunnuntaista tuli lepopäivä, ilman huonoa oloa mutta hieman väsähtäneenä ja onnellisena 🙂 Tuli myös haettua macistä safkaa ja meiti otti ihan kanasalaattia. Muistan että joskus macissä on ollut todella hyvät salaatit, mutta tää oli kyllä huonoa. Kana oli mautonta ja siinä oli jänteitä, oikeestaan ainut mikä salaatissa maistui oli parmesanlastut ja sentään niissä ei oltu säästelty, peukut sille. Tässä vois olla kuvattuna myös itsetehdyt pizzat, jazzeilta ostetut fudget, jäätelö ym. mitä on tässä tullut herkuteltua, mutta pidetään illuusiota yllä 😀 Rennosti lomalla….

Tänään taas suunta salille ja vuorossa oli rinta-hauistreeni vatsoja unohtamatta. Haukkarit sain kyllä semmoiseen pumppiin että huhheijaa!!! Ja treenin jälkeen oli pakko vähän yrittää posetella 😉

Tänään myös oli suunta hierojalle. Kävin ihan itselleni uudella hierojalla, ystäväni Annuliin suosittelemana. Hieroja oli Mäntyluodossa asti (matkaa n. 30 km), mutta kyllä kannatti! Puolentoistatunnin setti yläkropalle ja hieronnan jälkeen pysähdyin vielä ihaniin merimaisemiin <3
Pori, Mäntyluoto
Tänään tuli myös kanasalaattitilanne korjattua kun tein itse kanasalaattia ja se oli hjyvää! Huomiseksi evääksi myös kun suunta on Tampereelle nääs! 🙂
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta