Treeniä, rentoilua ja romantiikkaa….

Voimatasot on tosiaan olleet tällä viikolla hyvin kohdillaan. Keskiviikkoaamulla oli selkätreeni ja selkä jaksoi hyvin painaa. Vieläkin oikealla puolella on jotain hämminkiä, lapa ei aina aukea kunnolla ja voimataso siltä puolelta joskus pettää ennen toista puolta, mutta nyt sujui treeni oikein hyvin. Kummatkin puolet selästä tekivät työtä käskettyä! 🙂

Keskiviikko jatkui treenailujen jälkeen varsin rennoin ja maukkain ottein. Vietettiin tosiaan miekkoseni Rikun kanssa 3-vuotis hääpäivää ja minä kun olen aivan yltiöromantikkoa niin eihän hääpäivän viettoa voisi ikinäkään välistä jättää 🙂 Heti kun mies pääsi raksahommilta niin kilisytelttiin kotona Fresitalla ja sitten suunnattiin kohti keskustaa. Kierrettiin jazz-katua ja kääppäiltiin kävelykatua ja käytiin lasillisilla terassilla. Illalla oli pöytävaraus ravintola Andaluciassa ja siellä syötiin kyllä vatsat täyteen! Iltaa vielä istuskeltiin jazz-kadulla ja ystispariskunnankin kanssa käytiin lasillisilla. Ei ollut kyllä mitkään lämpimät kelit, mutta mieli ja sydän lämmin 🙂

Torstai jatkui rennosti ja tehtiin Rikun kanssa oikein herkkuaamupalaa ja katettiin pöytä nätisti. Päivällä vähän kehonhuoltoa Hyvinvointicenterillä SPA-sukkulassa. Illalla pariskuntaseuraa, kahden ystispariskunnan seurassa 🙂 Ihanaa rentoilua välillä!

Tänään sitten taas treenin pariin ja vuorossa oli olkapää-ojentajatreeniä. Komiasti liikkui painot, taas parempia sarjoja mitä aikaisemmin. Olkapäätreeni on hauistreenin kanssa ihan ykkössuosikki treeneistä ja kohti pyöreitä olkapäitä treenataan! 😀 Olkapääliikkeinä meitillä tällä hetkellä on pystypunnerrus, pystysoutu, viparit eteen ja viparit kulmassa takaolkapäille. Puhtaita toistoja ilman kropan heijausta meni tänään etuolkapäille jo 8 kilon käsipainoilla ja ihan kunnon sarja, komijaa 🙂

Mitäs viikonloppuna?
Täällä aiotaan sekä treenailla että jazzailla koti- ja raksahommien ohessa 🙂
HYVÄT VIIKONLOPUT!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta