Rakas treenipäiväkirja….

Kuinkas moni omistaa treenipäiväkirjan, itse tuunatun tai ostetun? Itse tykkään kirjata treenit ylös ja mikäs siihen parempi kuin kunnon treenipäiväkirja 😀 Kirjasen avulla pystyy hyvin seuraamaan treenien kulkua, toimivuutta ja kehitystä. Meidän salille piukkiksiinkin tuli omat treenipäiväkirjat myyntiin, ihan sairaan hienoja!!! Itsellä on vasta keväällä korkattu Body-lehden treenipäivyri, joten en vielä ole ostanut tuota uutta ihanuutta, vanha ensin täyteen 🙂
On se vaan hieno!!!
Täällä viikolla vähän lomalaisen reissailuakin sitten oli. Pieni Turun/Raision reissu tehtiin miekkosen kanssa ja vietettiin aikaa ihanan ystäväperheen kanssa ♥. Käytiin Samppalinnan kesäteatterissa ja syömässä Viikinkiravintola Haraldissa. Ruoka oli hyvää, Samppalinna pieni pettymys tänävuonna, mutta seura mitä parhainta ja yövyttiinkin ystävien luona 🙂 Käytiin myös Bauhaus:ssa ja ikeassa, mitään ei vielä tarttunut mukaan, mutta kun uuden kämpän sisustus on ajankohtaista suunta on uudelleen Ikeaan 😉 Keskiviikkona reissuun lähdettiin ja torstaina palailtiin. Torkuin lähes koko matkan Raisiosta Poriin ja kun illalla piti mennä ohjailemaan jumppatuntia, niin olinkin ihan töttis. Olin miettinyt että josko jumppatunnin jälkeen olisin jäänyt treenailemaan, mutta totesin että parempi vaan suunnata kotiin lataamaan akkuja 😀

Tänään sitten suuntasin aamupäivätreenille heti kun pääsin kotoa liikkeelle! Vuorossa oli selkätreeni ja komiat tärinät sain taas aikaiseksi selkälihoihin h-i-t-a-i-l-l-a hermotustoistoilla.


Tänään starttasi Pori Jazzit ja suunta on heti tänään katsastamaan hieman jazzkatua 🙂
Ihanaa viikonloppua kaikille!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta