Hermotusta ja liikeratoja

Nyt on otettu käyttöön viikonloppuna saatuja oppeja kun Pauliina Talus vieraili salillamme. Vierailusta enemmän edellisessä postauksessa 🙂 Nyt on haettu uusia liikeratoja ja hieman erilaista hermotusta lihaksille. Alkuun tämä onkin aikamoista harjoittelua ja painoa saa tuntuvasti vähentää painopakoista, mutta tuntuma on jäätävää! Lihaksia jännitetään ihan eritavalla ja pidetään koko sarjan ajan jännittyneenä. Sarjat saattavat jäädä aika lyhyiksikin, mutta tuntuu osuvan ja uppoavan hyvin lihaksiin. Liikeradat katsotaan oman fysiikan mukaan ja nivelet kiittävät. Nyt olisi kaksi viikkoa tarkoitus treenailla hieman eritavalla ja sitten katsoa miten sovelletaan treeniohejlmaan uudet systeemit. Myös tarkoitus olisi tämän parin viikon aikana seurata miten uusi hermotus vaikuttaa aineenvaihduntaan ja energiatarpeeseen, sillä pitäisi hyvin kasvattaa niitä.

Nyt olen kaksi treeniä ehtinyt tekemään tällä viikolla uudella tavalla. Eilen treenailin jalat ja tänään rinnan ja hauikset. Hyvästä tuntumasta huolimatta jäin kaipaamaan volyymia hieman, mutta sitäkin on kyllä vielä luvassa ja vaatii nuo uudet liikeradat ja jännitykset sen verran harjoitteluakin että ei sitä volyymiä heti pysty mukaan ottamaankaan. Tänään itseasiassa treenin sain kovemmaksi kuin eilen, tekniikka alkaa nopsasti ilmeisesti hioutua ja vaikkakin kyse oli eri lihasryhmistä, mutta kun hermottelua alkaa paremmin hoksaamaan.

Tänään kyllä on jaloissa tuntunut eilinen treeni, ei niin pahasti kun väliilä kun kyykkyyn ei tahdo päästä, mutta aika sopivan oloiset tuntumat koivissa. Pohkeita en ole aikoihin erikseen treenannut enkä eilenkään, mutta niin vaan tuli pohkeet kipeiksi. Ottaa hieman kokonaisvaltaisemmin liikkeet kun tekee hieman eri tavalla.

Tänään sai rinta ja hauikset tosiaan kyytiä ja varmasti tuntuu huomenna! Tänään ohjasin treenin lisäksi pumppitunnin ja hiki on tänään virrannut! Eilisestä treenistä huomasin että vessatti hieman enemmän jo yöllä ja nälkä on ollut tänään, todella NÄLKÄ!!! Ja pakko oli kiskaista extra hapankorppu juustolla kun töistä tulin kotiin ja ennenkuin sain ruoan alullensa, oli vaan pakko 😀

Salilla joskus vierähtää tovi jos toinenkin, siellä on niin hyvä porukkaa että joko ennen tai jälkeen tai ennen ja jälkeen treenin jää suustansa kiinni 😀 Tänään salilla oli tiskillä töissä ihanainen ystäväni Henna
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta