Lauantainen treenipäivä!

Lauantaisin tuttuun tapaan suuntasin kympin jälkeen aamupuurot tankanneena salille. 
Meitin voimapuuro, smoothie, raejuustoa ja tuoremehua…
Tänään oli vuorossa olkapää-ojentaja treeniä. Olkapäät on yks mun lempparilihasryhmä treenata, ehkä siksi kun haaveilen pulleista olkapäistä 😀 Treeni sujui sekä olkapäiden että ojentajien osalta oikein mallikkaasti ja lopuksi väänsin taas vatsaakin 🙂 
Pystypunnerrusta smithissä seisten tein ensimmäistä kertaa 5 kilon kiekot tangon päissä, mulle paljon. Ei niillä enää montaa toistoa mennyt, oli jo muutenkin 4 sarjaa takana, mutta kuitenkin 🙂 Pystysoutuunkin sain viimeiseen sarjaan isommat painot mitä aiemmin. Ojentajia treenatessa tuli heti dipeissä tosi hyvät sarjat ja ojentapunnerruksessa taljassa sain viimeiseen sarjana isompaa painoa mitä ennen 🙂 Ranskista maaten tehdessä tuo oikea olkapää vähän kiukutteli, yritti kovasti lähteä nousemaan, mutta sen hallintaan piti vaan keskittyä ja sain Hennan vaarmistamaan tuota ranskista niin sain puskettua sarjat loppuun asti. Nupissa kun ei ole aina pitoa yksin tehdessä 😀
Vähän kuvia treenistä
Puhaltaa….
Kuvaushymy irtosi vielä 😀
Puhaltaa….
Jaa tuntuuuuu!! Ei irtoa enää hymy 😀
Mamorääkkiä 😀 (palloista kaksi on ”mamo” palloja)
Ja lopuksi vielä aamulta masukuvat
Jotain muhkuroita sielläkin vissiin näkyy 😀
Huomenna luvassa jotain mielenkiintoista ja jännää, mutta vielä pysyn hissukseen. 
Pysykääpä kuulolla, illalla varmastikin taas päivittelen 😉
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta