Better Bodies

Tänään kun suuntasin salille oli uusi Better Bodies tilaus saapunut ja jotainhan siellä meitillekin oli. Kuvia postauksen lopussa 🙂 Tänään oli selkätreenin vuoro ja pitkästä aikaa olin tyytyväinen selkätreeniin, muut treenit ovatkin menneet nousujohteisesti, mutta selän jumien takia selkähän on meitillä ollut pienessä alamäessä. Voimatasot kärsivät noiden jumien takia, mutta nyt oli voimatasot palautuneet ja suunta pyritään nyt pitämään ylöspäin 🙂 Taisinpa sada joissain liikkeissä jopa hieman parempiakin sarjoja, mitä ennen jumeja. Paari kertaa pääsi sarjaan jälkeen suusta ”JES”. Oikeasti todella hyvä fiilis kun selkätreeni pitkästä aikaa luisti hyvin, leveää selkää kun on kovasti tänä vuonna metsästetty 🙂 Selän jumitukset ei nyt vielä ole täysin tiessään, aika sitkeää vaivaa on, mutta kun tuo lapa saadaan tuolta kunnolla aktivoitua niin josko nuo jumitukset häippäisisivät!

Treeniin tarvittavat systeemit
This is what I want!
Tässä kohtaa osa saattaa alkaa viilaamaan pilkkua. Kyllä seksikäs ja terveen näköinen voi olla toisenkinlaisella kropalla. Loppujen lopuksi seksikkyyskin on kiinni omien korvien välistä ja itsetunnosta. Terveys on kiinni kehon ja mielen hyvinvoinnista 🙂 Mutta tämä on motivaatiokuva, joten ei takerruta liiaksi noihin lauseisiin 🙂 Kuvan bongasin Sami Sundvikin blogista. Linkistä pääsee erittäin hyvään postaukseen 🙂
Se miksi itse kirjoitan blogia, ei ole tarkoitus kertoa miten asioita kuuluisi tehdä vaan yksinkertaisesti miten minä asioita teen. Paljon on tullut positiivista palautetta blogista, kiitos siitä Itsellekin tämä bloggaaminen toimii eräänlaisena motivaattorina ja mukavaa jos jollekin muullekin tulee motivaatiota, ajatuksia tai ideoita blogistani tai muuten tykkää lueskella 🙂
Sitten niihin BB-vaatteisiin 😀
Alla olevat housut kun näin niin tuli heti tarve college housihin 😉

Ja tää toppi, nice one!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta