Hallussa!?

Jalat on huutaneet armoa tänään eilisen jalkarääkin jäljiltä, se todellakin meni perille, treeni-intensiteetti hallussa! Töissä kun olen päiväkodissa ja pitkin päivää tarvitsisi esim. kyykistellä, niin voitte vaan kuvitella miltä tuntui kun jalat olivat kunnolla rääkätyt, oli jopa hieman vaikeuksia mennä kyykkyyn lysähtämättä lattiaan ja vielä päästä sieltä ylös, ei ihan hallussa 😀
 
Pumppi ainakin tuntuu!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänään oli sitten lyhyt selän/rinnan extratreeni ja pumppitunninohjaus. Pikkuhiljaa alkaa selkää treenatessa  tuntumaan paranemisen merkkejä. Viime viikollahan mun selkä pitkästä aikaa aukesi hienosti, oli ainakin hetkellisesti hallussa 🙂 Loppuviikosta se tosin alko taas vetään juntturaan tuolta lapaluun yläpuolelta ja nyt en oo selän levittelyä kokeillutkaan :/ mutta pikkuhiljaa, kärsivällisyyttä tämäkin homma vaatii… Huomenna pääsee taas fyssärille 🙂 
 
Ja takaisin siihen tämän päivän treeniin… Leuanvedot maaten smithissä rullasi nyt jo melkein kiitettävästi, vieläkään en päässyt siihen 20 toistoon, mihin jossain kohtaa pääsin, mutta ei kauas jäänyt, ekassa sarjassa meni 17 toistoa. Punnerrukset jotka tuon kanssa oli superina rullasivat oikein hyvin. Toinen supersetti missä on soutukonetta selälle ja rintaprässiä, ei missään kohtaa lähtenytkään alamäkeen selän jumitusongelmien myötä, niinkuin osa selkäliikkeistä ja siinä tulikin nyt paremmat sarjat mitä aiemmin 🙂 Vatsalle piti tehdä kolme pitkää sarjaa rutistuksia fitball:lla, mutta jäi yhteen piiiiiitkään saarjaan, koska sitten piti alkaa suuntaamaan jumppasalin puolelle ohjailemaan pumppituntia. Ajoitus ei siis mennyt ihan nappiin….
 
Pumppitunnilla kyykkybiisit teki hieman tuskaa, eikä vaan kyennyt ottamaan kauheasti painoa. Jalat oli niin tulessa. Tuossa pumpitunnilla on kaksikin jalkabiisiä, toinen jossa tehtiin askelkyykkyä meni jo pienemmillä tuskilla, jalat kerkes jo sen verran lämpenemään vissiin. Mutta salilta lähtiessä rappusten meno alaspäin teki taas tuskaa. ”GROW”
 
 
 
Pumpissa oli nyt meitillä uusi ohjelma ja uudet biisit, alla vähän silmänruokaa sekä miehille että naisille 😉
Otin kyseisen biisin askelkyykkybiisiksi 🙂
HALLUSSA!
😉
 
 
TREENI-INTOA!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta