Kevytviikko startattu

Maanantai aamu ja kevyt jalkajumppailu
Kevyet treenit vaativat ehkäpä enemmänkin asennoitumista kuin kovat treenit kun täytyy himmailla 😀 Maanantaina pääsin heti aamusta treenaamaan, kun menin vasta kympiksi töihin. Jalkatreenillä sitten polkaistiin viikko käyntiin ja ihan mukavat tuntumat sain jalkoihin kevyestäkin treenistä 🙂 Töiden jälkeen sitten suuntasin hierojalle, joka kuvaili mun yläselkää tiiliskiveksi :/ Enpä tiedä onko koskaan niin paljon sattunut selän ja niskan hieronta kuin eilen, mutta josko se vähän ois auennut.Kehonhuoltoa ja sen tärkeyttä ei voi kyllä yhtään väheksyä! Varasinpa itselleni myös ajan LPG-hoitoon heinäkuulle.
Aamujumppailun jälkimainingit
Salille suunta…
Tänään sitten treenailin rinta-hauistreenin ja ohjailin pumppitunnin. Vatsat jätin sekä eilisestä että tämänpäiväisestä salitreenistä suosilla väliin. Viikonlopppuna ja muutenkin viime viikolla tuli niille kuitenkin kovat setit ja tänään sitten jumpassa tuli niitäkin pumppailtua.
…raksan kautta
Tänään Jutta tuunaili mulle Pikku Sevillassa uudet kesäkynnet 🙂 
Blingbling 😉
Huomenna sitten kehonhuoltoa lämpöjoogan merkeissä 🙂
Juhannuskin lähenee, mitäs suunnitelmia juhannukseksi?
Täällä ei suurempia, hyvää seuraa sekä vähän grillailua ja chillailua 🙂
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta