No Mercy Fitness

Otsikko sopii hyvin kuvaamaan viikonlopun ja oikeastaan taas kuluneen viikon treenejäni! Treeniviikoista rankin taas menossa ja nyt ohi. Hieman on outoa lähteä kevyeen viikkoon näiden treenien perään 😀 Pitkillä sarjoilla tämä viikko siis kiusattu kroppaa ja nää vaan toimii, tuloksia tulee! Otettiin nimittäin viikonloppuna mittauksiakin, viimeksi otettiin huhtikuussa mittoja. Paino pysynyt samana, rasvat tippuneet prosentilla ja vastaavasti luustolihas kasvanut 🙂 Käsiin ja reisiin oli ympärysmittojen mukaan tullut lisää lihaa!!! Viime mittausten ympärysmitat löytyy tuolta huhtikuun postauksista (mittanauhalla tulosten seurantaa), nyt en niitä tämän tarkemmin jaksa kirjoitella, ehkä sitten taas ensi mittauskerran jälkeen 🙂
Lauantaina oli selkätreeni ja oikeastaan jännitinkin hieman miten treeni tällä kertaa sujuu ja pakon edessä kroppaa kuunnellen oli armoakin annettava. Järki on pidettävä mukana myös treeneissä! Selän jumit on kokoajan menneet parempaan suuntaan, mutta vielä se selkä ei silti ole kunnossa. Vähän ne jumit sitten himmasikin treeniä, painoja oli pudotettava tai sarjoja lopetettava kun huomasi ettei oikea puoli tee enää töitä samoin kuin vasen ja että oikean puolen tuki alkaa pettää, silloin ei ole järkeä jatkaa :/ Paremminkin siis olisi voinut mennä, mutta sinällään voin olla tyytyväinen, että viimeksi samaisella treeniviikolla, 4 viikkoa sitten tein suurinpiirtein samoilla painoilla ja toistomäärillä kuin nyt. Ilman jumeja olisi varmasti mennyt paremminkin, eli ainakaan ei alaspäin mene selkätreeni 🙂 Kaikki muut treenit onkin olleet taas nousujohteista. Huomenna pääsee onneksi hierojalle!!!
Niin mikä jumi? 😛

Tänään, sunnuntaina oli sitten olkapäiden ja ojentajien vuoro, eikä armoa tunnettu!!! Treenipainoja edellisistä treeneistä taas nostettiin joissakin liikkeissä ja joissakin liikkeissä huomasin että aloituspaino olisi voinut olla isompikin! 🙂 Apuja sain team-kaveri Marikalta kuten eilenkin. Varsinkin ojentajille ranskalaisessa punnerruksessa maaten tangon kanssa sain paljon enemmän itsestäni irti kun tiesin että joku varmistaa ja nostaa jos ei nousekaan 🙂 
Lihoihin on kyllä saatu taas kunnon tuntumat ja pumpit! Välillä on lihkaset armoa pyytäneet, mutta loppuun asti, kunnon poltteet hakien tehty! Vatsoja treenasin myös kumpanakin päivänä ja oikeastaan rääkkäsin!!! Niin pitkiä sarjoja kun vain sain tehtyä….

  Tää kiittää ja kuittaa! 🙂
SUNNUNTAI ILLAN JATKOJA JA ENERGIAA ALKAVAAN VIIKKOON!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta