Ja rauta taipuu….

Tänään oli meitillä vapari töistä ja käytin hyödykseni mahdollisuuden treenata aamulla. Aamutreeneistä tykkään eniten ja treenaisin aina aamulla hyvien yöunien jälkeen jos olisi mahdollista. Kesälomaa odottaen…. 🙂 Muutenkin päivä tuli käytettyä hyvin liikunnallisesti, aamulla treeni, päivällä huhkein raksalla ja illalla vielä armybic-tunnin ohjaus.

Eilisen  lämpöjoogailun jäljiltä oli muuten eilen kova jano ja kittasin eilen illan vettä ihan kiitettävästi, juominen jatkui sitten tänäänkin, mutta kyllä kulki nesteetkin kropassa! Yöllä taisin käydä jopa kahteen kertaan vessassakin ja aamulla oli kova nälkä! Selkä on ollut huomattavasti parempi taas ja selvästi eilinen lämppärikin teki hyvää selällekin, kuten muullekin kropalle!

Tänään oli sitten kovaakin kovempi rinta-hauistreeni piiiiitkillä sarjoilla! Pistin monessa liikkeessä lisää rautaa liikkeelle ja treeni sujui varsin mallikkaasti. Jos jonkin liikkeen kohdalla arpoo, että pystyisikö aloittamaan isommallakin painolla niin mitä sitä pohtimaan, testaamaan meneekö ja tänäänkin tuli todistettua että menihän se 😀 Rauta taipui, minä en! Aivan mahtavaa kehitystä treeneissä!!!
Muutama photo treeneistä, Hennalle  kiitos kuvista 🙂
Haukkareita pumpaten schotissa
 Paljon puhuttu Mountainclimber bosullaa tehostettuna! 😀

Raksalla aikaansaannokseni.
Oli noissa hieman raijaamista, pihaan toiselta puolelta toiselle.
Pienoisesta treenistä tuokin kävi 🙂
Nyt kohti viikonloppua! 🙂
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Ja rauta taipuu….”

 1. Kiitos aina niin mahtavan energisestä treeniseurasta! <3 Ja totta, kyllä se rauta näytti nousevan! 😉
  Itselläni olisi samaiset 50 edessä ensi viikolla ja pähkäilenkin miten mahtaa ensi viikon aukiolot muuttaa muuten niin säännöllistä treeniviikkoa.. Ja ne sun remmit! Voi juku kun ne olis selkäpäivänä HUIPUT!! Ne oli kyllä todella tukevat ja hyvät. Hyvä ostos siis!! 🙂
  -Marika-

  • Kiitos Marika sinullekin, oli kiva treenailla ja jutsakilla yhdessä! <3 Hienosti se paino sullakin nousi! Sit kun mulla alkaa loma niin varmaan useamminkin treenaillaan samoihin aikoihin, kun tykkään noista aamutreeneistä!
   Sun täytyy kans tilata ne versa gripsit, on kyllä huiput!
   Vi ses! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta