Alkuviikon treenit ja kehonhuollot

Treeniviikon kun aloitin jo sunnuntaina, niin oikeastaan tällä viikolla ei ole varsinaisesti vielä ollut kovia salitreenejä 😛 Sunnuntainahan treenasin jalat ja ne ovatkin kiitelleet nyt alkuviikon treeneistä, mutta ihmeenpä hyvin ja nopeasti myös lähteneet palautumaan. 
Maanantaina treenailin tuon selän/rinnan lyhyen extratreenin, joka siis tehdään supersarjoilla. Smithissä tehtävät leuanvedot makuulta eivät nyt oikein rullaa (pirun selkävaivat….), mutta muuten tuo treeni meni jopa selän osalta hyvin :)Lyhyt parinkymmenen minuutin rykäisy tuo on, mutta tehokas 🙂 Vatsaosuus tuolloin maanantaina sai kyllä aikaan mojovat tuntemukset. Fitballin päällä tein ihan rutistuksia, niin pitkää sarjaa kun meni ja sarja päättyi aina siihen kun ei jaksanut enää nostaa kroppaa, vaan liu´uin vaan lattialle istumaan 😀
Tiistaina oli sitten pumppitunnin ohjaus, jossa tein mukana niin että sain ihan hyvät tuntumat omiinkin lihoihin 🙂 Lisäksi kävin tiistaina vähän shopaamassa, naisellahan ei voi koskaan olla liikaa kenkiä, eihän? ;D Lähdin ostamaan yksiä ns. peruskenkiä, mitä se sitten tarkoittaakin 😮 mutta iskin sitten silmät ensimmäiseksi kenkiin, jotka ei nyt olleet ihan sitä mitä ajattelin, mutta olivat ns. ”must have” -kengät. Onnekseni sitten huomasin, että kenkäkaupassa on tarjous, kun ostaa kahdet saa toiset -50% hintaan, joten sain sitten ne peruskenkänikin joita lähdin hakemaan ihan kivaan hintaan ;D
”Tarvitsen” ja ”must have” -kengät
kummat on kummat? 😀
Tänään suuntailinkin pitkästä aikaa lämpöjoogaan. Oikeastaan tämä oli vasta toinen kertani lämppäriä, keväällä kun oli jumppatuntien ohjaukset samana päivänä itsellä kun oli tuota lämppäriä. Nyt kesän aikana lämppäri taas sattuu osumaan keskiviikolle, joka on yleensä lepopäiväni ja lepopäivään sopiikin hyvin tuollainen kehonhuoltotunti. Yleensä muutenkin lepopäivinä vetäisen putkirullailut ja venyttelyt. Lämpöjoogassa käyn Hyvinvointicenterillä ja voin tätä suositella lämpimästi ja todellakin lämpimästi, nimittäin tänäänkin salissa oli reippaasti yli 30 astetta 😀 Lämpöjooga huoltaa hyvin lihaksia, avaa kroppaa, venyttää, aktivoi syviä lihaksia ja rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Lisäksi hyvänä plussana, nesteet lähtee kiertoon. Tänään hikoilin aivan ennenkuulumattoman paljon, jalatkin oli vähän väliä hikipisaroilla. Teki varmasti myös todella hyvää meitin yläkropan probleemille, ensi viikon tunnille laitoinkin jo heti varauksen 🙂 Tunnille kannattaa ottaa ihan kunnon kokoinen pyyhe mukaan ja iiiiso pullo vettä! Nyt kun tässä kotona näpyttelen koneella, olo on rento, teki kyllä todella hyvää!!!
Pienehkö hiki päällä, suihkun tarpeessa kenties 😀

Kyllä maistui sitten hyvälttä kylmä minttu-suklaa trippi fastilta 🙂
Itse en ehkä niin raikkaana, mitä tuo trippi 😀
LÄMPÖISTÄ MIELTÄ KAIKILLE!
PS. Täyteen tulleen 10 000 käyntimäärän kunniaksi ”tuunasiin” hieman blogin ulkonäköä muutamalla kuvalisäyksellä. Löydätkös kolme uutta kuvaa? 😀 Saattaappi olla että sitten 15 000 käynnin kohdalla lykkään jotain pientä arvonnan tynkää, so stay tuned! 🙂
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta