Varaslähtö!

Tänään tuli otettua varaslähtö treeniviikkoon numero 3 eli pitkien sarjojen viikkoon. Ensi viikosta olisi tullut muuten kovaa säätöä ja lepopäivä on kuitenkin jo viikkoon tullut. Keväällähän mulla oli vielä sunnuntaisin jumppaohjauspäivä, mutta nyt kesäisin ei ole, joten siihenkin sopii joko salitreeni tai jotain aerobista vaikkapa 🙂 Jalkatreenillä sitten mentiin tänään ja kyllä mentiin kovaa ja pieni hehkutus paikallaan (taas), mutta tuo treeni on vaan nyt niin nousujohteista, että jestas! Aloituspainot, vaikka katsoin viime treenien mukaan niin arvioitsin silti liian pieniksi. Nyt siis tehtiin jopa 50 toiston sarjoja pudotussarjoja apuna käyttäen ja aivan mahti tuloksia taas. Josko treenipainojen lisäks nuo kintutkin sitten lähtis tosiaan kasvuun 🙂 Ja kiitos Annuliille treeniavuista <3 On nää vaan niin kovia treenejä että kaverista on iso apu vaikkei muuta tekis kun vaihtais painoja, tsemppais ja muistuttais hengittämään 🙂
Jalkatreenissä mulla on ensin kyykyt smithissä ja hackissa ja taas saa lisätä kumpaankin lisää painoa!!! Näiden jälkeen siirtyminen jalkapräsiin ja sitten huutaakin jalat jo armoa, mutta armoa ei tunneta vaan reisiojennusta ja koukistusta ja lopuksi vielä viimeistelyt suorin jaloin maastavedolla. Vihdoin on tuo reisiojennuskin lähtenyt kulkemaan paremiin, se kun on meitille ollut yhtä tuskaa, etureidet alkaa heti huutamaan armoa kun ensimmäisen ojennuksen tekee 😛 Treenin lopuksi tein ”vähän” vatsojakin. Pitkää sarjaa vatsarutistusta ja kylkirutistuksia ilman taukoja. Vähän oli treenin jälkeen taas vaikea saada ruokaa laskemaan 😀
Apulannan sanoin tämän päivän jalkatreeniä voisi kuvata sanoin
”kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän
jos edes sitäkään….”
Ja eihän se treenaaminen täysin vakavaa touhua ole ;D
”Hovikuvaajani” Noora pyysi ottamana jonkun sekoposen XD
Vähän venyäkin tarvii aina joskus, treenin jälkeen ei vaan kauheasti pystynyt 😛
Josko vielä tässä illallaa vähän venyttelis koko kroppaa

Eilen tuli katsastettua taas yksi leffa, 
The Expendables 2
Toimintaa, huumoria ja lihasta 😀
Löytyykö teiltä omaa suosikkia noista miehistä?
HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA!!! <3
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta