Veet ja Buzzador

”Saavuta ammattimaiset vahaustulokset kotona –
Anne Veetin pitää sinusta huolta päästä varpaisiin”

Olen ollut mukana Buzzadorin Veet EasyWax ja/och Veet Precision Wax & Care -kampanjassa, jossa olen päässyt tutustumaan Veet -tuotteisiin. Tarkoitukseni tässä blogipostauksessa on kertoa rehellisesti mielipiteeni ja kokemukseni Veet -tuotteista, joita olen nyt kokeillut. Veet-tuoteperheeseen kuuluu siis ihonkarvapoistoituotteita. Sain itselleni testattavaksi Veet EasyWax sähkökäyttöisen roll-on laitteen sekä Veet Precision Wax & Care täsmävaha ja hoitovoide tuotteen ja heti sanoakseni, olen ollut niin tyytyväinen näihin että jäävät taloudessamme pysyvään käyttöön!


Veet EasyWax sähkökäyttöinen roll-on
Veet EasyWax on sähkökäyttöinen lämminvahausmenetelmä säärille, käsivarsille, kainaloille ja bikinirajoille. Vaha lämmitetään sähköisesti ja roll-on takaa helpon levityksen ja oikean vahamäärän. Roll-on:n pystyy vaihtamaan vahapakkauksen ja yksi pakkaus onkin melkoisen riittävä. Mukana tuli myös ihokarvanpoistoliuskoja ja jälkihoitopyyhkeitä. Vaha sisältää mehiläisvahaa, jonka ansioista se sopii kaikille ihotyypeille ja lupaa poistaa lyhyenkin, jopa 2-3 mm:n pituisen karvan. 

Itselläni on hieman atooppinen iho ja ihoni sieti hyvin vahauksen. Olen testannut tuotetta sekä käsi- että säärikarvoihin ja hyvin sain ihon sileäksi ja jälkihoitopyyhkeiden ansiosta vieläpä pehemäksi. Toki minun hetken kuluttua piti vielä rasvaillakin ihoa perusvoiteella ja pientä ärsyyntymistä toki ihossa aina näkyy kun karvat poistetaan vahalla. Iho kuitenkin rauhoittui nopeasti ja vaha poisti lyhyetkin karvat (muutaman millin pituiset). Jälkihoitopyyhkeet ihon hoidon lisäksi poistivat hyvin myös vahajäämät.  Vahaus ei tehnyt kipeää ja jopa mieheni, joka halusi testata sattuuko vahaus, yhtyi tähän mielipiteeseeni. Vahaa jäi vielä reilusti jäljelle käsien ja säärien vahauksen jälkeen, joten heti ei tarvitse olla uutta täyttöpakkausta ostamassa.


Hieman aikaa tämä vaatii, sillä vahan lämmitys vei 30 minuuttia. Pakkauksen ohjeet oli, että lämmittää ensin 20 minuuttia ja testaa sitten paperille lähteekö vaha levittymään hyvin ja maksimissaan ohjeiden mukaan vahaa saa lämmittää 40 minuuttia. Itse vahaus ei vienyt kovinkaan paljoa aikaa.

Käsien vahausta
 
Vahan levitys
Kangasliuska vahan päälle ja silitys myötäkarvaan
Ripeä vetäisy vastakarvaan
Säärien vuoro
Vahan levitys
Kangasliuska päälle
Ja ripeä vetäisy

Veet Precision Wax & Care

Tässä tuotteessa yhdistyy täsmävaha ja hoitovoide samassa putkilossa. Putkilo on tarkoitettu kasvojen ihokarvojen poistoon, kuten kulmakarvoihin, leukaan ja ylähuulelle. Vaha sisältää menteliöljyä ja on helppo levittää, hoitovoide taas sisältää aloe veraa ja rauhoittaa ihoa vahauksen jälkeen. Pakettiin kuului myös kangasliuskoja ja lasta, jolla sai eroteltua karvat. 
Testasin tuotetta kulmakarvoihin ja pelekäsin hieman vahan levitystä, mutta vahan sai leviettyä siististi vain hajakarvoille. Tämä ei poistanut ihan lyhimpiä karvoja, mutta tuotetiedoissa kerrottiinkin, että poistaa parhaiten vähintään 5 mm pitkät karvat. En kuitenkaan halunnut kasvatella hajakarvojani enempää. Testattiin tuotetta myös miehelleni, jolla kasvaa nenänvarressa kulmakarvoja. Tämä tapa oli hänen mielestään paljon mielyttävämpi kuin yksitellen nyppiminen, joten vaikken minä jaksaisi kasvattaa hajakarvoja omissa kulmissani tarpeeksi pitkiksi hyvään vahaustulokseen, jää tuote ainakin mieheni kulmakarvoille käyttöön 🙂
Tämä tuote oli kaikenkaikkiaan nopea käyttöinen, 
lämmitys kiehautetussa vedessä 1 minuutin ajan

Levitys kulmien hajakarvoille
Ja vahauksen jälkeen hoitovoidetta
Onkos muut käyttäneet Veet -tuotteita ja mitä olette tykänneet?
Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Buzzata voi sosiaalisen median kautta sekä kasvotusten ja vaikkapa järjestää iltamia ystävien kesken. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, klikkaa tästä 🙂
#buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta