Pakko päästä treenaaaa!!!!

 
Tänään olin niin loppu työpäivän jälkeen että kaipasin todellakin nollausta ja pään kopan tyhjennystä ja siihen tepsivä lääke on kunnon salitreeni! Alunperin piti tänään mennä ohjailemaan vain Armybic -tunti, mutta suuntasin sitten sen verran ajoissa salille (ajoissa ja ajoissa) että ehdein hyvin (just ja just)  treenaamaan rinnan ja hauberit. treenin perään jumppaohjaus ja lääke todellakin oli tepsinyt, olo oli hyvä ja pääkoppa nollattu 🙂 Vaikka työpäivän jälkeen olo olikin ihan kuitti, löytyi energiat treeniin ja olinkin ehkä enemmän henkisesti kuittina….
Treenissä sai kyllä oikein keskittyä ettei tuo oikea olkapää lähtisi tuonne eteenpäin, mutta hyvän treenin sain puskettua ja olkapäänkin pysymään paikallaan. Puolentunnin pumppitreeni pisti kyllä hien virtaamaan ja lihakset tuntumaan!Keskisyke oli semmonen 156, eli ei kauheesti annettu armoa sarjojen välissä, puolen minuutin palautukset…. Armybicissä meno jatkui ja keskisyke oli 153 ja kalorikulutus 477, salin puolella kulutus oli 288 eli iltapala upposi varsin hyvin 🙂
No ny nää pökät oli ekaa kertaa käytössä 😉
Ja pökien lisäksi, täytyyhän Armybiciä ohjatessa olla vähän camokuosiakin messissä 😀
Tänään piti tehdä ruuaksi pinaattikeittoa, mutta töistä kotiin päästyäni olin vaan ihan kuitti ja teki mieli jotain raikasta syötävää, joten päädyin tekemään itselleni vaan rahka-aterian. Rahkajugurttia, raejuustoa, pinjansiemeniä ja ananasmurskaa sekä tämän liäksi hapankorppua ja vihersmoothieta. Pinaattikeittoa sitten joku toinen kerta 🙂
Iltapalaksi sitten…
Lopuksi vielä muutama posettelu kuva 😀HYVIÄ TREENEJÄ TOIVOTTAEN!!!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta