Uusi viikko korkattu

Viikonloppuna tuli todellakin otettua rennosti! Lauantaina oli ystävän kolmekymppiset/valmistujaiset ja sunnuntaina keikkaloitiin Bon Jovin keikalla 🙂 Pidin vapaasyöntiä viikonlopun ja olo oli ehkä hieman ähkykin sunnuntai illalla hötöistä 😀 Oli aivan upea ja mahtava viikonloppu!!!!
Viikko sitten startattiin jalkatreenillä ja katsotaas nyt mitä loppuviikon tulemasta pitää. Olen kertoillut tuosta selkäni jumitilasta ja tänään se on todella ollut kipeä nyt alaselkää myöden :/ Jumitila lähti tuolta selän puolenvälin tienoilta oikealta puolelta ja levisi ylöspäin ja olkavarteenkin vähän tuntui. Eilen sitten oli tuo jalkatreeni, mikä nyt tuskin on aiheuttanut selkäkipuja (?) kuitenkin kun kropan jännitykset pitäis olla kuosissa ihan hyvin. Mutta eilen illalla sitten innostuin hieman pihahommiin ja käänsin vähän maata kukkapenkistä, selän jumitilat eivät tainneet tästä tykätä hyvää… No tulipa ainakin hetkellisesti siisti kukkapenkki 😀 Huomenna nyt sitten fyssärille, katsotaan ja kuunnellaan mitä hän sitten sanoo… Viime viikon kevyistä treeneistä selkä kuitenkin tuntui pitävän ja tuntuikin jo paremmaltakin viikonloppuna…
Tosiaan jalat tuli treenattua eilen ja treeni sujui todella hyvin ja treenipainotkin saatiin taas nousemaan 🙂 Salimme toinen omistaja Toma auuteli ja pisti mut kyllä puskemaan sarjat niin loppuun kuin ne itse sain (ei pakkotoistoja). Hiki virtasi myös ihan kiitettävästi ja siitä varmasti kiittäminen viikonloppua 😀 No ainakin lähti ylimääräisistä hötöistä kertyneet nesteet liikkeelle 🙂 Ja jaltakin kiittää!!!!

Nyt ei mitään treeni- tai saliposekuvia ole, mutta vähän kuvia vielä keikkaloinnilta 🙂
Aika magee lava
Keikkaposeeee 😀
Kultsin kanssa
Have a Nice Day
 JA ALKANUTTA VIIKKOA!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta