Kevyen viikon kuulumisia

Selkä on alkanut vetää oikealta puolelta pahemminkin nyt sitten jumiin ja kipuilemaan. Tällä viikolla tuli käytyä hieronnassa ja otettiin yläkroppaa, mutta kävinpä myös siten työterveyslääkärillä, josta sain fyssäri lähetteen. Ensi viikolla alkaa fyssärillä käynit Tule Fysiossa. Selän jumi ja kipu on alkanut leviämään ihan kallonpohjaan ja olkavarteen asti  :/
 
Keskiviikko ja torstai tuli pidettyä jumpista ja treeneistä ihan lepoa ja perjantaina koitin kevyesti treenailla selkää ja haukkareita ennen pumppitunnin ohjausta. Pelkäsin hieman mitä selkä tykkäisi tuosta treenistä, mutta taisi tykätä jopa hyvä pienestä jumppailusta, sillä lauantaina selkä eiollut enää nin pahan tuntuinen ja suuntasinkin sitten treennailemaan rintaa, olkapäitä ja ojentajia kevyehkösti. Ja korkkassinpa myös rullistelukauden 🙂
 
 
Lauantaina tuli käytyä Annuliin kanssa Woimatilla luomubrunssilla. Ruuasta tuli ihan kesäinen lo ja kesähän onkin rantautunut jo meille. Ihanaa lämpöä ja aurinkoa… Lauantai iltaa vietettiin sitten ystävän 30-v juhlissa ja samalla juhlistettiin häne fyssäriksi valmistumistaan, ihanan ystävän ihanat kekkerit <3
 
Juhliin lähdössä
 
Tänään, ihan piakkoin käännetään auton nokka kohti Tamperetta ja lähdetään Bon jovin keikalle!!!!
 
 
 
 
Toivottavasti selkä antais sitten myöden treenailla kun kevyt viikko loppuu, mutta treenien kannattavuutta pääsen fyssäriltä kyselemään keskiviikkona, sitä ennen on ainoastaan jalkatreeni, katsotaan sitten miten loppuviikko treenaillaan, mutta huomenna ois tarkoitus ihan kunnolla treenata jalat!
 
Tällä viikolla jätin muuten talviturkin mereen. Loppujenlopuksi merivesi ei kauhean kylmää ollut ja se tunne kun nousi merestä pois kun veri oikein virtasi…. suosittelen! 🙂
HAVE A NICE DAY! 😀
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta