Aurinkoenergialla kevyeen viikkoon

Ihanan kesäisiä päiviä on vietetty ja kyllä kummasti tuo aurinko ja lämpö tuovat energiaa, kesän lapsi mä oon….. Viikonloppu rentouduttiin Porin iki-ihanassa Yyterissä JHL-nuorten kurssilla sekä kouluttajan, vetäjän että kurssilaisen roolissa. Hieman väsyneenä palattu arkeen, mutta silti saatu energiaakin ja uutta puhtia moneen asiaan, tästä luultavasti postausta luvassa tuolla Outin elämästä ”positiivisuus” blogin puolella 🙂 Eilen olin hyvin onnelllinen siitä että on kevyt viikko vaikkakin tuntuu että juuri se oli, juuri nelisen viikkoa sitten 😀 Olin kuitenkin viikonlopun poikkeuksellisen lyhyiden yöunien jälkeen niin väsynyt että en tiedä mitä kovasta treenistä olisi tullut. Maanantai on muutenkin meitillä aika pitkä päivä, kun töiden jälkeen illalla oma salitreeni sekä 2 pace tunnin ohjaukset ja illalla ollaan kotona vasta joskus ysin maissa. Nyt onneksi ehdein käymään töiden ja salin välillä kotona tankkaamassa ja pitämässä pienen breikin. Eilen siis tuli kevyesti jumppailtua jalat ja tänään oli sitten vuorossa piukat pakarat -jumpan ohjaus. Eilinen jalkatreeni kevyestä viikosta huolimatta kyllä tuntui tänään jaloissa ja niin pitääkin 🙂
Vähän maisemakuvia viikonlopulta 🙂
Ihan kuin etelässä olisi ollut…..

Ensi viikolla sitten vaihtuukin salimme lukujärjeestys ja itselläkin pieniä muutoksia jumppaohjauksiin, alla lukkari 🙂
Itse ohjailen tutut maanantain 2 myöhäisintä pacea, tiistain pumpin ja torstain teematunnin 🙂
Näillä siis salitreenien lisäksi kesää viettäen 🙂

HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta