Ei mitään heiluttelua

Tänään jatkui treenit. Usein  mulla on joko kekiviikko tai torstai lepopäivä, mutta tällä viikolla vedetään kaikki 5 punttia putkeen. Sunnuntai itseasiassa oli poikkeuksellisesti lepopäivä ja tyulevana viikonloppuna jää puntteilut väliin, kun vietän JHL-nuorten kanssa viikonloppua Porin Yyterissä nuorisokurssilla 🙂 
Tänään sitten oli vuorossa rinta ja hauberit ja treenikaveriksi sain Anninan 🙂 Pitkillä sarjoilla jatkettiin eikä treeni tosiaankaan ollut mitään heiluttelua vaan äärirajoille puskemista ja ylikin! Rinnan liikkeissä osasin suht hyvin arvioida nyt voimatason, tasapenkissä ois voinut olla enempikin lähtöpainona. Haukkareissa sitten aliarvioitsin kyllä voimiani ja vaikka jo heti ekan liikkeen jälkeen oli pumppi taattuna niin sain hyviä sarjoja puskettua lopuissakin liikkeissä 🙂 Lopuks kunnon rääkit vatsalle, mountainclimberiä bosupallo väärinpäin käsien alla, auuuh 🙂 Kiitos Annina avuista ja oli kiva treenailla yhdessä <3
POSEEEE 😀
BOSU PÄIHITETTY

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Ei mitään heiluttelua”

  1. Joo ei mitään heiluttelua, ei se sellanen oo mistään kotosin 😀 Hauberit sai kyytiä kummallakin:) nyt tiedät sit ens kerralla ettet aliarvioi niitä sun voimatasoja haukkareittenkaan kohdalla:) Kiitos Outi myös sinulle, vallan mainio treeni saatiin tehtyä! Huomiseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta