NO MERCY!

Eilen alkoi kovaakin kovempi treeniviikko, tuo 50 toiston viikko! Tehdään siis hyvin pitkiä sarjoja, jopa 50 toiston sarjoja ja kiusataan lihoja oikein kunnolla. Tämä viikko vaatii paljon enemmän kun mukavuusrajanylitystä, tässä ylitettään rajoja oikein olantakaa ja armoa ei anneta! Tää tykkää 😀 
Viikko alkoikin sitten kunnon jalkarääkillä. Ennen ensimmäistä liikettä, mietein smith tangon alla, että miten tähän nyt vielä pitäisi asennoitua tai valmistautua ja en siinä sitten muuta keksinyt kuin että ”sit mennään!” ja sit toden totta mentiin ja kyykättiin ja kyykättiin ja jatkettiin hackissa ja kyykättiin ja kyykättiin… 😀 Kun katsoin treenin jälkeen treenivihkoa ja vertasin treeniä viime kertaiseen vastaavaan treeniin (4 viikon takaiseen) niin ihan huikeaa kehitystä sarjapainoissa ja toistomäärissä. Varsinkin kyykyissä, prässissä ja suorin jaloin maastavedossa pirunmoista kehitystä ja pakkohan tätä on ollut hehkuttaa. Etureidet on kyllä yhtä tuskaa, siis tuskaisempaa kuin muut jalkojen lihat jotenkin. Reidenojennuksissa etureidet aina ihan kauheissa poltteissa ja niin nytkin ja sitä poltetta on pirun vaikea kestää ja päästä sen yläpuolelle niinsanotusti.
Valmentajallekin lähetin vielä illalla tekstaria ja kiittelin tästä uudesta treeniohjelmasta! Nämä pitkät setit on mulle nyt uusi tekniikka ja todellakin tuntuis toimivan! Pitkissä seteissä käytetään paljolti pudotussarjojen tekniikkaa, mutta ihan uudella tavalla ja nää treenit kyllä vie mehut ja pistää lihat tutisemaan ja toivottavasti myös kasvamaan 😉 Jalkojen päätteeks treenailin vielä vähän vatsoja ja treenin jälkeen oli ohjattavana kaksi pace-tuntia. Vaikkei itse tarvinnut tehdä kuin alkulämpät jumppaajien mukana niin kyllä oli tuskaa pysyä musiikin tahdissa ja saada kanta pakaraan tai polvi ylös 😀 Toisella tunnilla olisin vaan halunnut läsähtää istumaaan tai nojailla johonkin, mutta kyllä sitä iha pystyssä sitten pysyttiin 😀 Kotona nukkumaanmennessäkin päivittelin vielä etureisien tuntumaa sängyssä makoillessani 😀 No levossa lihas kasvaa, joten kasvu-unia sitten vedeltiin viime yö 😀
No tänäänhän ne jalat vasta ovatkin poltelleet, huhhuh, ja pyöräilin vieläpä töihinkin. Päivän aikana polte vaan kasvanut ja illalla ohjailin tossa vielä piukat pakarat -jumppatunninkin. Kyykkyliikkeisiin jouduin ottamaan ihan kevyen tangon ja silti oli aikamoiset poltteet. Hyvähyvä, Kasvaakasvaa! 😀 Ennen pakarajumppaa kuitenkin tein taas tuon selän ja rinnan lyhyen extratreenin. Smith-leuanvedoissa maaten on viikko toisensa jälkeen tullut kehitystä ja niin sain nytkin taas jokusen toiston enemmän, etunojapunnerruksissa tällä kertaa hieman isompi toistomäärän kasvu. Nämä siis tein supersettinä ja toisen supersetin tein soutukoneessa ja rintaprässissä, jonka jälkeen sitten siirryinkin jo vatsoihin ja tein yhden piiiiitkän setin bosurutistuksia, sitten pitkin kiiruhtaa valmistautumaan jumppatuntiin 🙂
Tämän päivän treeniin kului aikaa tuommoinen parikyt minuuttia. Jumppatunnilla sitten polteltiin kaloreita, keksisyke oli tunnilta 133 ja kalorikulutus 448. Keskisyke nyt ehkä hieman alikanttiin kun jäi tunnin jälkeen hetkeksi kello päälle…
Treenien ja jumppien jälkeen kotimatkalla tuli käytyä kaupassa ja kauhea nälkä kun oli niin tuli mielitekojakin, yhdelle annoin sitten periksi, REAL-leipää tänään iltapalalla 😀 Tämä olikin aivan sallittu mieliteko, pitkään aikaan en ole vaan Realia ostanut 🙂
Nyt olen päässyt ensimmäiseen Buzzador-kampanjaani mukaan ja hain eilen buzzaus paketin postista. Kyseessä on Veet EasyWax ja/och Veet Precision Wax & Care -kampanja, jossa pääsen testaamaan Veetin Easy Wax ja Precision Wax & Care tuotteita. Ensimmäinen tuote on sähkökäyttöinen roll-on-pakkaus joka lämmittää vahan valmiiksi ja jota voi käyttää säärille, käsivarsille, kainaloille ja bikinirajalle. Toinen tuote on tarkoitettu kulmakarvoille, ylähuulen päälle ja leualle. Ja ystävillekin jotain pientä paketista löytyi… 🙂 Kova tuotteiden tutkailu ja hypistely on ollut jo menossa ja raportoin täällä blogissani sitten tuotteista kokeiltuani niitä kunnolla.
#buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax
 Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä 🙂
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta