What a feeling!

Salille lähdössä 🙂
Tänään poikkeuksellisesti treenipäivä eikä lepo. Huomenna kun on sali kiinni ja muutenkin vapaapäivä niin on hyvää pitää huomenna sitten lepo 🙂 Tänään treenissä oli vuorossa rinta-hauistreeni, jonka päätteeksi ohjasin armybic -tunnin. Treenissä sain pidettyä hyvän temmon ja hyvän pumpin sitten sainkin aikaiseksi. Alkuun etunojapunnerrukset tuntui raskaalta, mutta niitä oli kyllä juuri eilen tehty ja heti seuraavassa liikkeessä vinopenkkipunnerruksessa jopa toistomäärät kasvoi 🙂 Tasapenkissä oikein kunnon pumppausta ja ristikkäistaljakin rupeaa rullaamaan paremin. Haukkereille ensin alataljassa ja sitten reipasta pumppailua sekä vuorotahtiin käsipainoilla että schotissa käsipainolla. Schotissa tein yhdellä  kädellä sarjat, kolme sarjaa kummallekin kädelle ilman yhtään taukoa. kolmessa vartissa sain  treeni puskettua läpi lämmittelyineen keskisykkeellä 128 🙂
 
Pienen hengähdyksen (kymmenisen minuuttia) ehdein huilaamaan ennen armybic -tunnin ohjausta. tunti on kovaa menoa ja taas sain ihan mahtavan flown päälle. Tunnin aikana ei tuntunut raskaalta, mutta kun tunti  oli ohi je hetki mennyt niin kyllä oli veto pois 😀 Armybic -tuntia vedin vasta toista kertaa (ei ole omana tuntina, mutta joskus pääsee tuurailemaan) Ekalla kertaa ohjatessa tuntui että rytmeissä sekoilin ja jännitin uutta tuntia, mutta nyt tuntui menevän tunti ihan nappiin ja oli ihan huippua! Kiitostakin sain ja sehän aina lämmittää mieltä! Tää on tämmöstä hehkutusta, mutta mä niin tykkään tosta ohjauksesta ja sitten kun saa vielä mielettömän flown vielä päällensä 🙂 Tätä tuntia kanattaa ehdottomasti testata, kunnon lihaskunto tunti! Tunnilla itsellä oli vaan nuo punnerrukset ja haukkariliikkeet aika raskaita tällä kertaa jostain kumman syystä ja nyt on kyllä mahtipoltteet ja tärinät, hyvä kun saan kirjoiteltua tässä koneella jotain 😀 Tältä tunnilta mun keskisyke oli 156 ja kalorikulutus polarin mukaan 516 kcal 🙂
 
Vieläkö jotain .D
Rock-musalla mennään armybic! Kivaa vaihtelua noille aeromix-levyille 🙂
 
 
 
What a feeling!
Kaikkeni antaneena ja vähän enemmänkin 😀
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta