Terveisiä salilta!

Pyöräilykausi on startattu, oikeastaan jo vappuna ja nyt kuljetaan ainakin pääsääntöisesti työmatkat ja salimatkat taas fillarilla tai rulliksilla. Kotoa töihin tai kotoa salille pyöräilee 15-25 minsaa ja useinpa töistä kuitenkin suoraan suuntaan salille, jonne taas töistä on matkaa alle 10 minsaa pyörällä. Aamusti pyöräily töihin kivasti herättää ja saan tehokasta mäkipyöräilyä harrastella yleensä vielä vastatuulessa XD
 
Mun keltanen vauhtihirmu kaipais kyllä keväthuoltoa
Tänään töistä sitten oli suoraan suunta salille ensin selkätreenin kimppuun ja sitten vielä pumppitunninohjausta 🙂 Selässä yks pirun kipee pieni kohta, kiitos toissapäiväisen haravointimaratonin, mutta onneks ei treeniä häirinnyt ja toivottavasti ei tykkää pahaakaan treenistä. Muuten selkä tykkäsi ainakin hyvää. Lueanvedot kumppareilla sujui ihan ok. Ylätalja yläselälle köydellä (no ei oikeestaan köydellä vaan uudenlaisella kahvalla) sujui tosi hyvin, painomäärät nousi ja viimeisessä 8 toiston sarjassa oli kyllä niin nappiin painomäärä, 47,5kg! 😀 Ylätaljanveto eteen lapiokahvalla alkoi hyvin lupaavasti, mutta vikassa sarjassa loppu vaan paukut, piti neljä sarjaa tehdä, mutta kun jo kolmas sarja jäi kympin sijaaan siihen 8 toistoon…. Alatalja ja selänojennukset sujui samoin kun ennenkin ja tuettu kulmasoutu taas rullasi selvästi paremmin. Vatsojakin tuli lopuksi kiusattua ja selkälihat sekä vatsat kiittää tämänpäiväisestä!
Kiitos Nooralle jälleen kuvasta 🙂
Pumppitunnilla hikoiltiin ja pumppailtiin jumppareiden mukana. Eritoten tuntui rinnassa ja haukkareissa poltetta, ne kun oli juuri eilen treenattu 🙂 Irinan uutta levyä tuli tänään kuuneltua pyöräillessä töihin ja sitä on tullut muutenkin paljon kuunneltua ja pumppiinkin on eksynyt yksi biisi joilla pumpataan ojentajia 🙂 Hyvä levy jälleen Irinalta!
 
 
 
tykkään aina välillä käyttää suomalaistakin musaa pumppiohjelmissa ja Irinan lisäksi löytyy tällä hetkellä toinenkin suomalaisvahvistus ohjelmastani, pakko jakaa vielä tämä jalkabiisi! 🙂 Pirun hyvät sanatkin BTW!
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta