Viikonloppuna

Treeniä ja jumppaa on kuulunut tuttuun tapaan viikonloppuun. Lauantaina oli heti aamusta suunta salille ja kevyenä treeninä rinta-olkapää-ojentaja ja vatsa treeni. eipä treenistä näin kevyellä viikolla kummempaa sanottavaa löydy, hyvä treeni oli ja tuntumaa sai kevyestikin tehden. Ensi viikolla sitten taas vähän enemmän rautaa liikkeelle 🙂 

Parturissa sain lauantaina uuden punan tukkaan 🙂

Päivällä suunta oli miekkosen kanssa Ässien ja koko Porin SM-kultajuhliin 🙂 Juhla oli torilla, mutta me ei mahduttu torille, kaupunki oli ihan piukassa väkeä, ei päästy näkemään lavaa eikä edes screenejä, mutta pelaajia kyllä nähtiin, jopa aika lähietäisyydeltä kun asetuttiin pelaajien kyytibussin lähettyville 🙂 Meno oli hyvää ja ilma oli upea! Juhlassa oli myös hyvät esiintyjät ja tottahan toki Ässien kannustusbiisit soi, mutta myös muuta musiikkia tarjosi Remix, Olli Lindholm ja JVG. Näistä juhlista siirryttiin toisiin juhliin, yksille 12-vuotis synttäreille ja siinä se lauantai sitten jo pääasiassa kuluikin 🙂

Oltiin aika hyvässä paikassa kun pelaajat saapuivat poika edellä juhliin 🙂
 
 
Sunnuntaina onnekseni oli hyvä ilma, sillä pihamme on odottanut jo aikansa että sille tänäkin vuonna jotain tehtäisiin. Siis jokakeväisiin pihahommiin tartuttu jo aamulla! Välillä syöty ja välillä käyty ohjaamassa Kiinteät kurvit jumppaa, jonka jälkeen olikin pakko jo tarttua muihin arkisiin askareisiin, kuten kauppakäyntiä, ruokien tekoa kodin järkkäilyä ym… Toivottavasti vappuna on hyvä ilma niin saa jatkaa tuon pihan kanssa puurtamista 🙂
Piha-askareissa tuli hyvä lämpö, huhkittua tuli ihan kunnolla kukkapenkkien ja haravan varren kimpussa 🙂 Ulkohommissa kylläkin Duactin voimilla :/ Jumppatuniilla tuo huhkiminen sai jatkua ja hiki virtasikin ihan kunnolla! Tunti ja 15 minsaa siinä tuli taas ohjattua ja samalla itse jumppailtua, keskisyke paukkui 160 ja kaloreita paloi reilu 600, kroppa ja mieli kiittää 🙂
 
Allergiaoireet on onneksi helpottaneet nyt viikonloppuna, eikä kurkkukaan ole enää ärtynyt. Toivottavasti tuo oli vain piikki näin allergiakauden alkuun, eikä enää yltyisi kovin pahaksi oireet…

Tänään vielä joka sunnuntainen putkirullailu ja venyt vielä edessä…
Tarviihan tyttö ruokaa kasvaakseen 😀
Nyt kohti ensi viikkoa ja vappua! 
Mitäs vappuna? 
Täällä aiotaan pitää pientä vapaasyöntiä ainakin 🙂
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta