Periksi ei anneta milloinkaan!!

Otskikon kaksoisviestin varmastikin ainakin suurin osa Porilaisista ymmärtää 😉 Virke on Ässien maalilaulusta ja Ässäthän voitti keskiviikkona suomenmestaruuden sitten vuoden -78!!! On tässä kaupungissa ollut aikamoinen hulina sen voin sanoa. Ennen varsinaista blogipostaustani siis onnittelut Ässille!!! On ollut varmaan aivan uskomaton fiilis pelaajilla ja on varmasti vieläkin. Lauantaina torilla nähdään ;D eli meillä täällä Porissa on lauantaina kultajuhlat, joissa ajattelin kyllä käväistä 🙂

Kaupunkimme Ässien voiton jälkeen illalla/yöllä

Perikseantamattomuutta tarvitaan myös fitness-lajeissa ja salitreenaamisessa yleensäkin, kuten kaikessa urheilussa. 

Sitten asiaan…  Perikseantamattomuutta tarvitaan myös kun kevätallergiat iskee niin pahana että tulehdusriski on jo olemassa. Nyt en kuitenkaan aio antaa periksi yhdellekään tulehdukselle! Jo jonkun aikaa on taas jokakeväinen allergiakausi vaivannut, riesana siitepöly ja katupöly. Tällä viikolla veti sitten ensin todella nuhaiseksi olo, sitten veti ihan tukkoon. Duactia olen tarvinnut jo kauan allergioiden lääkitsemiseen, mutta tämä aiheuttaa nyt sitten vähän turhankin paljon kuivumista. Yritän pärjätä mahdollisimman paljon ilman duactia ja miedommalla lääkkellä, mutta pahimmat oireet vaativat vahvempaa… Kurkku vetää nyt niin kuivaksi, että se on hieman ärtynytkin välillä ja pelkään sen tulehtuvan. Tänään on onneksi satanut vettä, niin on heti oireet helpottaneet. Lääkitystä kuitenkin on tarvinnut ja olenpa myös buranaa ottanut estämään tulehdusten syntyä ja pääkoppakin välillä tuosta tukkoisuudesta kipeänä. Strepsilsejä olen imeskellyt puhdistaakseni tuota kurkkua. Duactin lisäksi allergiaoireisiin olen käyttänyt nenäsumutetta. Ei pelkkä nenähuuhtelu nyt riitä :/ Mikäli näin vaikeina oireet jatkuvat viikonlopun yli, on pakko marssia lääkärin pakeille pyytämään apua, sillä tuo kurkku ei pian enää kestä tuota duactin aiheuttamaa kuivuutta. Luontaistuotteilla myös taistelua tulehdusten syntyä vastaan, mm. vähän enemmän c-vitamiinia ja pakuria sekä echina force tipat lisäksi arsenaaliin nyt hetkeksi.
Keskiviikkona tosiaan oireet paheni ja ensin pelkäsin että pukkaako flunssaa päälle kun kurkku hieman kiukutteli ja nenä vuosi. Keskiviikolle oli myös sovittuna koipien hieronta ja muuten sitten lepopäivää viettäen. Vähän pelkäsin että mitäs kroppa tykkää hieronnasta, mutta jalat kiittivät kyllä ja onneksi sitten kropassa ei ollutkaan mitään flunssaa päällänsä. Torstaistakin tuli sitten lepopäivä, koska olin niin tukossa ja se veti väsyksiin. Torstaina vasta hain nenäsumutetta arsenaliiniini. Tänään on sitten vettä sadellut ja olo ollut varmasti tämänkin takia paljon helpompi ja energisempikin sitä kautta 🙂
Kevyt viikko onneksi menossa, kovien treeniviikkojen treenien poisjäämiset tai lykkääntymiset ottavat kyllä päähän enempi. Tänään sitten taas kuntoilun pariin 🙂 Kävin tekemässä kevyen salitreenin ja sen jälkeen ohjailin pumppitunnin. Eilen piti treenailla rinta-hauis, mutta päätin sen nyt kevyellä viikolla jakaa viikon loppuihin treeneihin, jotta ehdin kaikki treenit hyvin tekemään. Tänään sitten treenailin selän ja hauberit. Ai että, tuntui mukavasti selässä treeni, vaikkakin oli kevyempää, myös hauikset kiitti treenistä ja kun vielä kumpiakin lihasryhmiä tuli pumpattua vielä tuolla pumppitunnillakin.

Kotona vielä vähän selänlevittelyä 😉

Nyt yritetään pitää nokka auki ja vähän vaikka höyryhengittelyllä auttaa tuota kurkun kuivuutta ja siitä aiheutunutta ärtyisyyttä kurkussa. Näin kohti viikonloppua!
HYVÄT VIIKONLOPUT!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta