Hihat repee!

Tänä keväänä, kun ensimmäisen kerran laitoin mun paremman kevättakin päälleni, se alkoi heti ahdistella mua! Takki mahtui kyllä päälle, kun alla oli vain ohut trikoopaita, mutta mä en sitten yhtään tykkää että takki jostain kiristää ja krinnaa ja niin kävi nyt, autolla ajaessakin takki ahdisteli ja muutenkin liikutellessa käsiä. Ja tarviihan sinne alle jotain paksumpaakin mahtua. Oikeastaan tykkäsin, tykkäsin paljonkin tästä takin pieneksi käymisestä! Sillä tämä krinnaus kertoi sen että jotain on tapahtunut tuolla käsi-hartia-selkäosastolla 😉 Kuitenkin pientä ahdistusta koin, kun lähdin metsästämään uutta takkia, jota en vielä löytänyt. Löytyi kyllä aivan ihania ja mun näköisiä takkeja, mutta kun vyötärö on kokoa s tai joskus jopa xs ja yläosasto taas vähintäänkin kokoa M, jollei L (ihan riippuen merkistä ja mallista), niin on hieman hankalaa löytää hyvin istuvaa takkia, josta vieläpä tykkäisi. Ensi viikolla metsästys jatkukoon!

Kyllä nuo hupparinkin hihat mukavasti täyttyy
kun laitetaan vaan lihat kasvamaan!
50 toiston viikon treenit on nyt takanapäin ja sain kuin sainkin treenit puskettua komiasti läpi. Kaikki liikkeethän ei mennyt 50 toistolla ja toisissa sitä ei edes tavoiteltu. Liikkeestä riippui millaisilla sarjoilla mentiin, mutta ehdottomasti viikkojaon raskain viikko oli tämä! Todella hyvät tuntumat on lihoihin saatu, hiki on virrannut, ärräpäitä päässyt ja itsensä voittamista koettu! Ensi viikolla sitten kevyitä treenejä….
 
Tänään oli team-kavereiden kanssa sovittu treeni kympiksi salille ja oli oikein kiva treenata samaan aikaan. Apuja sai kun tarvitsi ja itsekin välillä apuja kävin antamassa. Meillä on ihan loistotiimi kyllä, aivan ihanaa porukkaa, hurjaa tsemppiä ja hervotonta huulenheittoa 😀 Itselläni oli olkapää-ojentajatreeni ja sain kyllä vedettyä itseni ihan piippuun, ojentajia tehdessä taisin todetakin ”mä alan pian itkemään”, no jos en nyt kuitenkaan 😀 Piiiiitkän dippisrajan päätteeksi kyllä oli lähellä lattialla itseäni kootessa. Oikeesti treenistä sain hirmuhyvän olon ja lihoihin todella hyvän tuntuman. Tein myös vatsoille pitkiä sarjoja. Ja kiitos teille kaikille ihanille mussukoille, jotka autoitte mua tänään treenissä!
Tänään olen myös käynyt muonittamasa miehiä raksalla. Tosiaan mieheni kanssa rakennetaan taloa, omaa kotia Porin Tuulikylään. Päivitinkin tänään tuonne toisen blogini puolelle hieman raksakuulumisia. Näitä kuulumisia voi siis käydä lukemassa Outin elämästä -blogista.
VIIKONLOPUN JATKOJA!
Outi Karita

3 vastausta artikkeliin “Hihat repee!”

 1. Ihana otsikko! 😀
  Kiitos Outi sinullekin yhteistreeneistä! Seurassasi saa kyllä aina itsekin lisä innostusta omiinkin treeneihin. 🙂 Tosiaan, porukkamme on kyllä todella lämminhenkinen ja kannustava. Sen vuoksi koenkin olevani todella onnellinen kuinka ihanasti minutkin on otettu porukkaan mukaan, sillä tämän harrastuksen myötä itselläni ei ole muita ihmisiä joiden kanssa voi jakaa tätä treeni-ruoka-lepo juttuja ilman silmien pyörittelyä.
  Olette niin ihania mimmejä!! 🙂
  -Marika-

  • Kaikki ei ymmärrä, eikä kaikkien tarvikaan, mutta arvostelu on sitten eri juttu, sillä jos ei ymmärrä niin ei tarvisi arvostellakaan, mutta toisaalta siitä se arvostelu usein kumpuaakin, ymmärtämättömyydestä ja tietämättömyydestä… Mutta sekin tarvii vaan kestää… Nyt olet saanut samanhenkistä porukaa ympärillesi, niin pääset höpöttämään näitä treeni-ruoka-lepojuttujakin 🙂 pidetään vaan hyvä henki yllä! On ollut todellaa mukava tutustua sinuunkin!!
   And so are you! 🙂

  • Niin ja otsikossa tosiaan vähän huumoria, mutta niinkin voi käydä jos en mä pian löydä sitä uutta takkia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta