Miten vedetään 50 leukaa?

Otsikon kysymys pyörinyt mun päässä koko päivän 😀 Salilla sain vastauksen tuohon kysymykseen, joka oli myös tavoitteeni, 50 leukaa myötäotteelle. Noh, ne tehdään niin että aletaan vetämään niitä leukoja ja piste! 😀 Oli siis selkätreeni vuorossa ja sain treenikaveriksi Anninan, johon vasta hiljaittain olenkin tutustunut ja joka myös rakastaa rautaa 🙂 Oli hyvä saada tsemppiapua pitkiin sarjoihin ja vetoremmien kiinnitys apua sekä painojen vaihtamiseen apua, joten KIITOS Annina!! <3 Vetoremmeistä sain hyvän avun sekä ylä- että alataljaan. Hyvin sain selkälihat treenattua ja taas tuli keskityttyä erityisesti tuohon leveän selän kasvattamiseen. Tuli treenattua superpitkillä sarjoilla, mutta myös vähän lyhyempiäkin settejä, vähän liikkeistä riippuen. Vähän tuli ehkä aliarvioitua omaa voimatasoa tänään, mutta sehän tarkoittaa vaan sitä että ensi kerralla enemmän rautaa liikkeelle! Hyvät tuntumat kuitenkin sain ja selkälihat kiittää!
 
Otsa rypyssä painetaan menemään
 
Treenin jälkeen oli vielä pumppitunti ohjattavana. Voin sanoa, että haukkaribiisissä teki tuskaa, eilinen treeni on todellakin mennyt pe-ril-le! Mutta toi haukkaribiisi on ihana! Varmasti toisten kauhu, mutta musta tää on hauska ja ihanan kesäinen! 😀 Ja siellä osa nyt varmaan ajattelee, että ei tuo nyt treenibiisiksi sovi, mutta jumppaan sopii monipuolinen musa ja tällä sai kyllä hyvin hauberit pumpattua 🙂 Mulla on aika monipuolinen musamaku 😀 ja pumppituntiinkin mahtuu monenmoista biisiä, vähän raskaampaa settiä, poppia ja rockia….
 
 
 
Niin, ja kyllä se eilinen treeni tuolla rintaosastollakin tuntuu, ihan kuin murjottu ois, mutta ainiin, vähän niinku onkin 😀 Mutta mä todella tykkään siitä tunteesta, kun on vedetty ihan piippuun ja lihaksissa tuntuu ihan tosissaan se että treenattu on, silloin vaan ajatus ”GROW!”
 
Pientä blingiäkin taas elämään. Jutta taikoi mulle tänään Pikku Sevillassa taasen aivan ihanat kynnet!
Väreinä neonpinkki ja kirkas sininen 😉
 
 
 
HYVÄT WEEKENDIT!
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Miten vedetään 50 leukaa?”

  1. Kyllä ne leuat sieltä tuli ja taljoissa kans hyvät pitkät setit, varmasti kunnon polte ja tuntuma tuli selälle 🙂 hyvä että mun tsempistä oli apua, niin se tämä heleä-ääninen karvakamu tsemppaa:D ja neonpinkeillä kynsillä sitten vaan kohti seuraavaa treeniä:) nähdään huomen aamusella!

    • Kyllähän ne tuli kun laitettiin tulemaan 🙂
      Hyvin säkin vedit karvakamu 😀
      Vi ses!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta