Kovaa mennään!

Eilen oli lepopäivä treeneistä ja tuli taas rentouduttua Hyvinvointicenterillä spa-sukkulassa, jossa makoilin puoliunessa ja sen jälkeen yläkropan hierontaa. Tästä vanhasta postauksesta voi lueskella tuosta spa-sukkulasta paremminkin. Mulla oli alkuun tommonen kolmen kerran diili tuosta spa+hieronta yhdistelmästä ja voin todellakin suositella! Toimii yhdessä ihan perfect match:na. Itse aion jatkossakin käydä spa-sukkulassa ja silloin tällöin yhdistää siihen tuon pienen hieronnan. Hieronnassa aion kyllä käydä toisaallakin, sillä olen pitkään käynyt Teljän fysioterapia oy:llä Jaakon hierottavana ja olen todella tykännyt! Säännöllisen hieronnan hyödyt kyllä huomaa ja minusta se on tässä lajissa ihan ehdotonta kehittymisenkin kannalta! Illalla myös venyttelin ja putkirullailin jalkoja jonnin verran ja kyllä tuntui tuo rullaili, auh….

Sukkuloinnin jälkeen vähän kuvailua masusta,
eipä tunnu nesteiseltä olo 🙂

Lepopäivän välipalaa, heraa + prodepatukkaa
Tänään sitten oli valmentajani Maijun kanssa treeni. Treeniohjelmastani oli vielä yhdessä käymättä rinta-hauistreeni ja se oli siis nyt vuorossa. Piiiiitkiä ja lyhyempiä sarjoja tehtiin ja saatiin aivan mieletön treeni! Tsekattiin ja hiottiin tekniikoita ja taas sai aivan uutta ja parempaa tuntumaa. Ja kyllä tuntuikin treeni, kauhean ihana pumppi hauiksissa! Vatsakin rääkättiin ihan kunnolla treenin päätteeksi.
Treenit valmentajan kanssa on hyvin muistuttaneet tekniikoista, hengityksestä, kropan jännityksistä sekä siitä miten kovaa sitä pystyykään treenaamaan. Treenit on viety taas ihan uusiin ulottuvuuksiin! Pääkopalla on suuri vaikutus kyllä siihen, mille ulottuvuudelle treenin saa vietyä, päättäväisyys on nyt se avain sana. Siinä kohtaa kun tuntuu ettei enää jaksa niin pusketaan vaan eteenpäin ja mietitään vaikka vain sitä että puhalletaan ulos ja kappas toistoja tulee. Se tunne, kun saa vietyä itseään äärimmäisyyksiin ja ylikin on vaan niin hieno ja hyvä tunne! Viikonloppuna ois tarkoitus ottaa vähän mittoja, sekin on ihan hyvä näin uuden treeniohjelman alkuun 🙂

Eilen kävi niin, että ilta kympiltä tajusin ettei minulla ole seuraavanpäivän lounasruokaa valmiina. Kuitenkin lounasruokaan tarkoitettua jauhelihaa oli maustettuna ja paistettuna pakkasessa, joten sieltä sulamaan. Aamulla aamupalaa tehdessä ja syödessä keittyi vähän pastaa kattilassa. Sekaan löysin jääkaapista salsakastiketta ja kylkeen vielä myös vihanneksia. Tuo salsakatsike oli melkoisen hyvää tuossa ruuassa, mutta eipä tavaksi silti tule. Pyrin pääasiassa mahdollisimman puhtaaseen ruokaan ja mehukkuus jauhelihapastaan on haettu tomaateista ja ne savat jatkossakin pääasiassa kuulua tähän lounasvaihtoehtoon 🙂 Aina on hyvä olla hätävaroja kaapissa, ruoka ei saa päästä loppumaan 😀
Viikonloppua kohden mennään hyvillä fiiliksillä ja tuntumilla!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta