Fitneksen täyteinen viikonloppu Kultsalla

Perjantaina tuli tosiaan Annuliin kanssa otettua suunta Helsinkiin. Oltiin vasta illalla seiskan maissa Helsingissä ja suunta oli heti hotellille. Hotelli oli Cumulus Olympia, jossa sitten vietimme perjantai iltamme. Matkassa oli kaksi hieman väsynyttä naikkosta, joista toinen kärsi vieläpä pahasta flunssasta :/ Siinä me sitten perjantai ilta löhöttiin ja katsottiin Voice of Finlandia, omat eväätkin oli perjantaille  mukana, että senkään puolesta ei mihinkään tarvinnut liikkua 😀
Lauantai aamuun sitten herättiin hyvissä ajoin ja ajateltiin syövämme oikein kunnon herkkuaamupala hotellilla, mutta täytyy sanoa, että aamupala oli todellinen pettymys :/ Mutta vatsa sai täytettä ja sitten suuntana reissumme märänpää, Helsingin Kulttuuritalo, Kultsa ja Fitness Classic 2013 tapahtuma! Hotelli oli ihan vieressä ja auto siinä hotellin ja kultsan välillä kätevästi. Kisapaikalla treffasimme team kaveri Marikan miehensä kanssa, joiden seuraan lyöttäydyimme. Tuttuja nähtiin kyllä pitkin päivää muitakin. Kultsalla siis alkoi aamu kympiltä miesten CBB ja Body kisat, joista seurasimme CBB:n. CBB:ssä oli kisaajilla mukava meno päällä, varsinkin masters miehillä hyvin taas huumoria vapareissa ;D CBB-kisojen jälkeen suuntasimme sitten syömään lähistöltä löydettyyn Weeruska ravintolaan. 
CBB alle ja yli 180 sarjojen finaalikuvia
Kuronen vei lyhyen sarjan voiton

Utti taas vei pitkän sarjan
Syömisien jälkeen suunta takaisin Kultsalle ja vähän pyörittiin siinä kisojen messuillakin sekä ennen ja jälkeen syöminkien. Tuli sitä vähän sitten shopattuakin…. 😀 Kolmelta alkoi sitten naisten kisat (+miesten men´s physique). Liput oli Kultsalle loppuunmyyty ja tiedettiin että iltapäivään tulee sali täyttymään entisestään. Onneksi olen tälläinen ”entä jos” ihminen ja ostettiin liput hyvissä ajoin, koska ”entä jos” tapahtui. Ovet saliin avattiin 14.15, mutta me oltiin jo hyvissä ajoin ovien takana ja saatiin todella hyvät paikat! Oisko ollut kolmas rivi tai neljäs rivi, josta kisoja seurattiin. Men´s Physiquesta en osaa nyt mitään sanoa, uusi laji ja kaksi kilpailijaa, nähtäväksi jää millaiseen suosioon tämä laji nousee.

Iltapäivän kisat alkoi heti vauhdikkaissa tunnelmissa Fitness vapareilla. Varsinkin Eveliina Tistelgren ja Pia Pajunen esittivät aivan huikeat vapaaohjelmat ja Eveliina voittikin ansaitusti Fitneksen ja Pia tuli toiseksi. Oli myös naisten fysiikka upeaa! Ensimmäinen liikuttuminen meitillä tapahtuikin noita vapaaohjelmia katsoessa. On ne vaan niin huikeita kun ne osataan tehdä ja on sekin vaan niin huikeaa että joku pystyy siihen kovan dietin jälkeen…. Ja sitten kun Eveliina aivan liikuttui kyyneliin voitostaan, niin minäkin, tunnelma välittyi niin voimakkaasti. Huh, että mitkä fiilikset! 🙂

 Fitness vaparin kilpailijat pokaaleineen
Women´s physique sarjan voiton vei Tiina Kasvi. Tästäkään lajista en osaa juuri mitään sanoa, melko uusi laji tämäkin ,mutta pitkäjänteinen työ on palkittu ja Tiina Kasvi sai vihdoin sen kirkkaimman pystin.
Body Fitness, omana lajinani tottakai kiinnosti kovasti ja taso oli kovaa. Hienoa kuitenkin oli nähdä, että ei siellä mikään järkäle ja äärettömän suonikas tarvinnut olla, kireä toki, mutta malli ja kropan tasapaino ratkaisi todella paljon. Asentojen merkitys kyllä korostui myös huimasti, kyllä selkä täytyy osata vaan levittää. Tasoerojen kaventuessa korostuukin sitten stailauksen merkitys. Ja lisää liikuuttumisia koin noissa palkintojen jaoissa. Toisissa sarjoissa kun ensimmäiseksi tullut aivan liikuttui voitostaan, se fiilis vaan välittyi ja itselläkin välillä silmät kostui…. Kyllä tuo lyhyt sarja taisi olla kovatasoisin, alle 168 sarjassa tasoeroja oli sitten finaalissakin vielä, pitkä sarja oli myös aika huikea ja kyllä nuo jokaisen sarjan voitot meni aivan oikeisiin osotteisiin!
Ja body fitness finalisteista kuvia
Upea selkärivistö, bf alle 163
Ihana Tiina Vaskelainen vei voiton, bf alle 163
Minna Vento vei upeasti voiton, bf alle 168
Upea Elin hassel vei voiton, bf yli 168
Viimeisenä nähtiin sitten bikinikilpailijat, joita olikin sitten aikamoinen määrä ja näiden sarjojen pyörittäminen kesti suoraan sanottuna puuduttavan kauan. Tottakai kilpailijoita täytyy hieman enemmän pyöritellä lavalla, kun heitä on likemmäs 20 per sarja, lopulta jyvät saatiin eroteltua akanoista ja päästiin finaaleihin. Näissä sarjoissa tasoeroa oli aika paljonkin. Positiivisena asiana bikinisarjoissa sai huomata, että myös ns. luomuna voi pärjätä fiinaalipaikoille asti, eli ei tarvitse hankkia välttämättä silikoneja. Kukin kuitenkin tyylillään! :)Yksi kultapysti tuli sitten Poriinkin bikinikilpailuista. Hirmu rankkaa kilpailijoillekin tuo lavalla pyörittäminen on ja kisat venyivät seiskaan asti, eli myös todella pitkä päivä kisaajille. Ensi vuonna kuulemma onkin sitten keväänkin kisat kaksi päiväiset, varmasti hyvä ratkaisu. Mielenkiinnolla odotan miten lajit jaetaan eri päiville.
Bikinin lyhyessä sarjassa Porilainen Marjo Mattila vei voiton
Kaikille kilpailijoille onnittelut! Suuri saavutus on jo olla tuolla kisalavalla, paljon hikeä ja kyyneliä se vaatii. Fitness lajit ovat kovaa työtä, mutta myös niin palkitsevia!
Seiskalta sitten lähdettiin suuntaamaan takaisin Poriin janoissamme ja nälissämme. Ei viitsinyt ihan hirmuisesti päivän aikana juoda, kun ei haluttu jonotella vessoihin, joissa ruuhkaa riitti. Tämä sitten aiheutti kyllä pienoista pään jomottelua, mutta kun tien päälle taas päästiin alkoi veden kittaus ja heti Karkkilassa pysähdyttiin syömään pohjattomiin vatsoihimme 😀 Kotona oltiin kympin maissa ja uni maittoi….
Mitäs muut Kultsalla olleet mieltä kisoista?
Ja mitä tuli ostettua?
Meitillä mukaan irtosi vaatetta ja treenikamaa 🙂
Body-lehdellä oli kivaa pakettia myynnissä, treenipäiväkirja ja teeppari, ja koska treenipäiväkirjaa tarvitsin, niin tuli sitten mukava paketti ostettua.

Jokaisen pitäisi kroppaansa rakastaa!

Disturb.fi, joka oli kisojen pääyhteistyökumppani tänä vuonna, houkutteli meitiä taas hienoilla vaatteillaan ja yksi toppipahanen tuli sitten ostettua 🙂

Ja sitten shakerit, joita minun mielestäni ei voi koskaan olla liikaa (mieheni on eri mieltä) 😀

Tuli siis ostettua pari uutta shakeria, kun oli niin mageen värisiä ja todella käteviä, siis täytyyhän tää ostos heti puolustella ;D Shaker on kolmiosainen, joten mukaan saa useammat treeniin liittyvät juomajauheet, kannessa on kiinni ritilä, joka sekin erittäin kätevää, if you know what i mean 🙂 Ainoa miinus, että turhan pieni putelli on treenijuoma intralle, mutta kahden shakerin mukana kuljettaminen muutenkin usein tarpeen 🙂

Näitä voi yhdistelläkin 😀

Treenejä varten tuli ostettua Better Bodiesin vetoremmit, ensi viikolla testiin 🙂

Tänään on nyt sitten ehditty jo Kiinteät Kurvit -jumppatunti ohjaamaan puoliltapäivin. Hiki taas virtasi komiasti, nesteen vaan liikkeelle!
On ihan mukavasti lihakset saaneet tällä viikolla osumaa, Hesan matkalla nautein lihastuntumista eritoten leveässä selkälihaksessa ja olkapäissä, jotka oikein poltteli! Nämähän tulikin treenattua loppuviikosta. Hieman olisi voinut enempi venytellä jo viikon aikana, mutta tänään on edessä nyt sitten tuttu sunnuntainen putkirullailu ja venyttelysessio pitkän kaavan mukaan 🙂 Ja kohti ensi viikkoa…..
HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA!
Outi Karita

5 vastausta artikkeliin “Fitneksen täyteinen viikonloppu Kultsalla”

 1. Varmasti mahtava viikonloppu takana, kun näkee upeeta fysiikkaa ja esiintymistä, se antaa puhtia eteenpäin :)pirteät ja kätevät shakerit sait myös hankittua ja paidat on kans reteet:) pientä jumitusta havaittavissa täälläkin, venytellä kun pitäis aina vaan enemmän:) huomenna back to work, nähdään huomenna!

  • Todellakin viikonloppu antoi puhtia ja boostausta, ensi viikon treenejä jo himoiten! 😀
   Venyy, venyy, tää veny ja rullaili tunnin tänään 🙂
   Huomenna nähdään ja sovitaan sit niistä treeneistä, perjantaina kun en saanutkaan soiteltua sitten 😀

  • Ihan varmasti, ens viikon treeneissä onkin sitten sellanen tekemisen meininkin ja volyymi päällä että oksat pois 😀
   Siellä venytään oikeen olan takaa, hyvä hyvä:) joo huomenna nähdään ja sovitaan treenit tosiaan kans:) huomiseen! 🙂

 2. Kiitos Outi viikonlopun seurasta! Oli mukava päivä ja kyllä sitä poltetta tarttui mukaan.. 😉
  Kävin sitten tänään aamusti tekemässä selän sillä 50 toistoilla (ja päälle ne 5×5) ja miten sen nyt ilmaisisi muutenkuin että osu ja uppos! 😀 Ei kaukana ollut etten ryöminyt salilta autolle. 😀 Mutta myönnän että tykkäsin, etenkin kun näki minkä pumpin se sai aikaan, wouw. Huomenna jatkuu jalat ja saatta olla että tuntumaa saa niihinkin.. ;D
  -Marika-

  • Kiitos itsellesikin, oli kyllä ihan huippua! Kyllä semmoset boostaukset sai 🙂
   Mulla nyt takana jalkatreeni ja huh, tuntui, siitä lisää seuraavassa postauksessa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta