Olkapäät ja ojentajat sanoo POKS! :D

Aamukuntoa….
Vähän on paino heilahtanut ylöspäin, voi olla vain treenin makuun taas pääsystä. Siis siitä että pitkän sairastelun jälkeen kroppa kerää nestettä kun on päässyt taas treenin makuun. Hetki tarkkaillaan tilannetta, eiköhän se tuosta  tasaannu 🙂

Aamupalalla päivä käyntiin
Aamulla heti jatkui treenit valmentajan kanssa, vuorossa oli olkapäät ja ojentajat ja ne todella sanoi poks! saatiin todella hyvät tuntumat! Tekniikkaa tuli hiottua varsinkin olkapääliikkeissä. Ojentajissa otettiin dipeissä sekä ojentajapunnerruksessa taljassa nuo piiiiitkät setit joista olen jo kertoillut edellisissä postauksissa ja kyllä tuntui. Treenin jälkeen ja aikanakin käsien nostaminen ylös oli jopa hankalaa. 😀 Tehtiin sitten vatsoissa aikamoista settiä, mountainclimberiä ”nojaten” väärinpäin olevaan bosupalloon. Ihana rääkki vatsoille! Hyvä tärinä ja pumppi lihoissa nyt. 

Jotain posettelua 😀

Tosi hyvin treenit sujuneet tällä viikolla ja nyt ne onkin jo kasassa. Monta treeniä tuli tehtyä valkun kanssa, kolme ja kaksi omin päin. Joka treenissä on oikein hyvät tuntumat saanut ja lihakset kiittää, mieli nauttii…. 
Lisäravinteet onkin isossa roolissa tätä mun fitnesselämää ja panostan laatuun! Alla kuvaa mun treenin ympärille kuuluvista lisäravinteista, joista voisin hieman kertoilla. Fastin Pro-sarjasta on mulla käytössä treeniä ennen treenilaturina Shockia, treenin aikana Intraa, palautumiseen heti treenin jälkeen Rush-aminojuomaa ja vielä hetken päästä Feed-palkkaria. Perusjumppari ei nyt tällaista arsenaliinia tarvitse, mutta itse haluan tällä hetkellä maksimoida tuota lihaskasvua ja palautumista. Kun muuten treeni ja ruokavalio on kohdillaan, haetaan tehoja ja apuja lisäravinteista. Muutenkin minkätahansa lisäraavinteen kohdalla tärkeää olisi se, että ensin on muut perusasiat ravinnon ja liikunnan suhteen kunnossa! Kova treeni on monella tapaa raskasta kropalle ja olenpa huomannut että palautumiseenkin olen saanut apua ainakin tuon rushin mukaan tulosta. Myös intrasta ja shockista olen huomannut apua saavani treeneihin! Fastin sivuilla on hyvin kerrottu tästä tuotesarjasta 🙂 Palkkarin eli tuon Feedin sanoisin olevan parhaimman makuista palkkaria mitä olen juonut! Mutta tuo Shock on aika shokeeraavaa maultaan 😛 Intra jaa Rush ihan ookoot mauiltaan. Kaksi shakeriä mulla yleensä kulkee mukana, nytkin on toiseen ladattu Shock ja toiseen Intra, kun Shock on kiskaistu laitan jo valmiiksi ennen treeniä Rushin pulloon odottamaan että treenit on treenattu 🙂 Pikkueväskipat on käteviä jauheiden kuljetamiseen.
Eväät kasaan ja suunta Hesaan. Tää päivä mennään omilla eväillä, huomenna sitten rennommin syömisten suhteen 🙂
Ja Kultsalla kuljetaan huomenna appelsiinit kainaloissa, vai….? 😀
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta