Selkä leveäks

Nyt tulee postausta toisensa perään…. Kun aikaa on niin kirjoitellaan useammin päivitystä, välillä voi tulla sitten pidempää väliä 🙂 Tänään oli sitten treeni valmentajan kanssa ja vuorossa selkätreeni. Painotus nyt on leveän selän metsästyksessä, mutta paksuuttakaan ei toki unohdeta 😉
Ensin lämmittelin soutulaitteessa selkää ja pyörittelin hieman käsiä. Lämmittelyn jälkeen kumpparit kehiin ja leukoja vetämään, valmentaja autteli hieman toistoja niin saatiin hieman pidemmiksi sarjat 🙂 Ylätaljaa tuli tehtyä köydellä ja tangolla. Köydellä sai nostaa viimeviikkoon nähden painomäärää ihan mukavasti 🙂 Tangolla tehtäessä testattiin 50 toiston sarjaa ja perään 5×5 sarja (5toistoa, pieni tauko-lasku kolmeen ja 5 toistoa, pieni tauko…. jne.), alataljassa sama juttu. Varsinkin ylätaljan kohdalla todettiin että remmit vois ottaa käyttöön ja alataljassa ehkä sitten noissa 5×5 sarjoissa. Selänojennusta tehtiin myös pitkää settiä ja tuetulla kulmasoudulla viimeisteltiin. Kulmasoudussa voisi välillä tehdä ”vajaalla” liikeradalla keskittyen leveään selkään ja sainkin oikein mukavat tuntumat näin 🙂 Lopuksi hapotettiin vatsoja kunnolla ja meninkin sanomaan että vatsojen kohdalla kestän kivun tunteen paremmin… No sitten vedettiin kunnolla ja huomisen yhteistreenin vatsaliikkeet kuulemma onkin jotain muuta mitä ohjelmassa lukee. Oikeesti ei haittaa, koska oon aina rakastanut rääkätä vatsoja (ainakin tähän asti) 😀
Vähän katsottiin selkäposeakin ja kun musta tuntuu että olen suorassa niin en olekaan ja kun korjaan asentoa niin että olen suorassa, niin tuntuu että olen vinossa, hmmm….
Valotkin hieman vaikuttaa, mutta on tuossa hieman puolieroakin
Huomenna vapaapäivä töistä ja aamuaikaisella heti treeni valmentajan kanssa. Päivällä sitten suunta Helsinkiin Annuliin kanssa, jotta lauantaina päästään katsastamaan timmejä tyttöjä ja tiukkoja kundeja Fitness Classicin merkeissä 😉 Hesassa sitten  treffaillaan muitakin tuttuja ja meidänkin tiimistä on parilla muullakin suunta kisoihin. Viikonlopusta tulee siis varmasti oikein kiva! 🙂
Outi Karita

5 vastausta artikkeliin “Selkä leveäks”

 1. Vai olet sä Outi vinossa aina jotenkin päin 😀 leveän selän metsästystä oli mullakin tänään vuorossa, kai se sieltä löytyy:)tuli varmasti muikea selkätreeni vedettyä valmentajan kera 🙂 jännä muuten toi uusi kahva mistä puhuit, saa varmaan hyvän tuntuman sillä:) Oikeen mukavaa lauantai päivää teille Classiciin ja hyviä aamutreenejä huomiselle, rauta se vaan nousemaan!:)

  • Mä on vähän vino, oot varmaan jo huomannu 😀
   Vitsit, täytyy kyl sopii ne yhteisset treenit, pääset sit tota kahvaakin kokeilee 🙂 oli selkätreenissäkin tänää käytössä. Vois pirauttaa sin töihin huomen sen verran et vaihdetaan numbat niin voidaan viestitel koska treenit natsais 🙂
   Ja hyvät viikonloput! Syksyllä sit kans lähet katto kisoi 🙂

  • Hehe, vino ja vino:) tässä sit kans toinen vino 😀 joo tarvii sopii yhteiset treenit! joo pirauttele vaan, sehän passaa mainiosti:)kiva kiva! Hyvää viikonloppua myös sulle, nähdään:)

 2. Hitsit tuota sun selän mallia!! Kun sitä itsekin saisi tuohon suuntaan jossakin vaiheessa.. 😉
  Oli todella riemastuttavaa huomata Annuliinkin aloittaneen bloggailun, kivaa! 🙂
  Huomenna luultavasti näemme salilla. Itse olen ovien takana jo kahdeksalta. 😀
  -Marika-

  • No voi kiitos, kiitos kapean vyötärön, joka osaltaan luo mallia 😉
   Koskas sä sit blogin aloitat? 😀
   Aamulla nähään, kasilta kans salin ovilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta