Ja taas mennään…

Eilen tuli vietettyä lepopäivää ja kävin Hyvinvointicenterillä SPA-sukkulassa ottamassa vähän infrapunaa, lämpöä ja tärinää sekä hieronnassa. Tuosta SPA-sukkulasta kerroinkin jo aiemmin tarkemmin postauksessani yippee-ki-yay. Suosittelen kyllä jo ihan rentoutumismielessä sekä nesteenpoistoon! SPA-sukkulalla on muitakin hyviä tervaysvaikutuksia, joita voi käydä lueskelemassa vaikkapa tulota vanhasta postauksestani. Tuli kyllä hyvin rentouduttua!
Tänään sitten oli treeneissä vuorossa rinta-hauis treeni ja kroppaa kuunnellen treeniä tein. Maanantain kova treeni kun tuntui jälkeenpäin siltä että vielä ei kroppa ollutkaan valmis ihan niin kovaan pitkän flunssailun jäljiltä. Tiistaina oli nimittäin pientä pään jomottelua… Treenin lisäksi tuurailin 2 pacetuntia ennen omaa treeniäni, siinä sai alkulämpöäkin kun tuli hyörittyä, askellettua ja hypittyä tunnin aikana itsekin, lisäksi tuli tehtyä pienet venyttelytkin kropalle.
 Pyramidityylisesti treenasin tänään, mutta en vetänyt niin loppuun asti itseäni kuin maanantaina ja yksin en olis pystynytkään sinäänsä samaan suoritukseen. Mutta jätin siis ehkä vähän toistoja varastoonkin….
Treeni sitten alkoi tänään punnerruksilla, nyt meni sarjat 17, 12 ja 9. Alkaa siis kulkemaan! 🙂
Sitten vinopenkkiä smithissä ja tasapenkkiä käsipainoilla.
Viimeisenä rintaliikkeenä ristikkäistalja alhaalta.
Haukkareille sitten kolmea eri liikettä. Alataljalla aloitettiin hauiskäännöillä, sitten käsipainoilla vuorotahtiin ja lopuksi vielä schott-penkissä yhdellä kädellä viimoset poltteet ja tässä sarjat jäikin vaan kahteen sarjaan, ekassa 10 toistoa ja tokassa enää 7 ja haukkarit kiittää 🙂
Vatsoja vähän kiusasin lopuksi ensin ohjelemaan kuuluvalla liikkeellä, penkin reunalta vatsarutistuksia/kropan ojennuksia 20 toiston sarjoilla. Sitten vielä jumppasalissa kävin testaamassa uuden pumppiohjelman vatsabiisin ja vatsapalikat kiittää 🙂
Tämän aherruksen lisäksi testailin jalkoja ”heilutellen” myös askelkyykkybiisin + pari muuta biisiä myös ”heilutellen”, huomenna kun uusi pumppiohjelma starttaa 🙂

Kympithän siinä heiluu 🙂
Ilmeee 😀
Nyt kotona mukava tärinä rinta-käsiakselilla! 🙂
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Ja taas mennään…”

  1. Hienoa nähdä kehitys, joka on kovan ja pitkäjänteisen treenin tulosta! Upeat lihat käsivarsissa Outi! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta