Pääsiäisherkuttelua ja treeniä vol. 1

PERJANTAI
 
No niin siinä sitten kävi, että eilen perjantaina oli aivan mielettömän hieno ilma, niin olihan sitä ulkoilemaan päästävä! Pieni plussa keli eikä tuullut yhtään, kevyt lenkki 45 minsaa sauvojen kanssa ja hikihän tossa tuli kun aurinko porotti niin ihanasti 🙂 Lenkin jälkeen vielä pienet putkirullailut ja venyttelyt. 
 
 Riisipuuroa kera kanelin ja sokerin,
anopin tekemää saaristolaislimppua
ja tuoremehua, mmm….
Kyllä tällä lähtee aamu käyntiin!
Ja tottakai mämmiä ja vaniljavispiäkin jo herkuteltu 🙂
Tämä pääsiäinen on nyt herkkupääsiäinen tottavie! Perjantain aloitin herkkuaamupalalla. Kyllä oli ihana aloitus päivälle! Ja kun siitä oltiin päivä saatu käyntiin niin kävin edellä mainitulla lenkillä. Vähän siivoilua kuului päivään ja sitten laittauduin nätiksi 🙂 Käytiin anoppilassa syömässä ja saatiinkiin todella hyvää ruokaa masut ihan täyteen kera lasillisen punaviiniä! llalla oli suunta vielä leffaan, johon oli pakko saada leffaeväiksi irtokarkkeja filmtownista ja poppareita pieni kippa (lasten koko, hih), nämä kera zero colan 🙂 Irtsareita jäi vielä muillekin päiville, jos vielä mieli tekee tai sitten miekkonen vetelee ne 😀 Leffa mitä oltiin katsomasa oli Mama, aika peruskauhulefa, mutta teki tehtävänsä aiheuttaen pari sydänkohtausta 😀
Perjantain look 🙂

 

Vähän kuvailin perjantaina aamukuntoa ennen pääsiäisherkutteluja, after-kuvia en lupaa 😛
 
 LAUANTAI
Hui, että kun oli jano kun heräsin! 😀 Vettä siis aikamoiset määrät kitaan. 
Aamupuurona toimi tänään maitoon tehty kaurahiutale/-lesepuuro, kaakaojauheella maustettuna!
Tuoremehua, jota muutenkin juon aina aamuisin ja vähän tuota ihanaa saaristolaislimppua, mmm…
Kympiltä sitten hyvin tankattuna kutsui sali ja edessä oli treeniviikon vikatreeni ja toivottavasti viimeinen kevyt treeni hetkeen. Josko seuraavat kolme viikkoa sais paahtaa kovia treenejä, hope so! 🙂 Nyt oli vuorossa siis olkapää-ojentaja treeni.
Lämppärinä viitisen  minuuttia krossaria ja sitten painojen kimppuun. Lämppäriksi vielä muutama liike kevyillä käsipainoilla olkapäille. Kevyehköä treeniä edelleen ja 12 toiston sarjoilla, 3 sarjaa per liike….
Pystypunnerruksella aloitin ja tällä kertaa tein sen nyt sitten smithissä ja sen verran kun lyhyt olen että pystyn niin tein sitten seisten nuo pystikset. Tällä kertaa riitti pelkkä smithin tanko tähän touhuun ja pystypunnerrukset kyllä tuntui ja varsinkin viimeisen sarjan sai puskea siihen 12 toistoon. Sitten pystysoutua taljassa ja käppäreillä vipareita sivulle sekä takaolkapäille.
Ojentajille ensin dippisarjat penkin reunalta, jonka jälkeen ojentajapunnerrusta taljassa ja viimeiseksi ranskista tangon kanssa maaten penkillä. Ojentajapunnerrus taljassa vaati myös tällä kertaa hieman puskemista, varsinkin viimeisessä sarjassa.
 
Lopuksi  kiusasin alavatsoja vatsalaudalla näpäytyksillä ja tälä kertaa otin vähän kulmaakin lautaan ja kyllä tuntui!
Lopuks kymmenisen minuuttia taas krossarin veivausta. Hikihän tässä tuli!

Treenin päälle maittoi Mannisen banaani-toffee proteiinivanukas kera banaanin ja pakuriteen

Päivällä käytiin miekkosen kanssa hieman pääsiäismarkkinoilla. Ihana auringonpaiste ja plussakeli, tuli terassikausikin avattua kupillisella cappuchinoa 🙂 Kahvia en muuten juo, mutta joskus herkuttelen cappuchinolla….
Illemmalla oli suunta sitten Hyvinvointicenterille lämpöjoogaan vähän huoltamaan kroppaa. Myös tuttuja oli mukana, ystäväiset ja team kaverit Annulii ja Marianna. Olin ihan ensimmäistä kertaa lämpöjoogassa. ”Tunti” kesti 75 minuuttia ja oli hyvin rentouttava. Sali lämmitettiin niin että lämpö nousi jopa 39 asteeseen. Tuntiin kuului tasapainoharjoitteita, kroppaa avaavia liikkeitä ja venyttäviä liikkeitä. Keskivartalo teki todella myös töitä! Vettä kului ja hiki tuli! Mutta oli myös niin rento olo, että loppu rentoutusmakoiluun olisin voinut vaikka nukahtaa 🙂 Tunnin jälkeen oli myös hyvä kokeilla vähän ”fitness-poseja” kun lavatkin oli hyvin availtu ja kroppa kiertyi hyvin 🙂 
Kotona vielä demonstroin muutaman liikkeen.
Puu
Seuraavaksi olisi tarkoitus alkaa väsäämään pizzataikinaa ja nauttia itse tehtyä pizzaa kera punaviinin 🙂 Hyvä punaviini on minulle todella nautintoa! Huomenna on lepopäivä ja tyttöjen ilta, maanantaina taas suunta salille.
Minkähän pullon avaisi? 🙂
Täytyy kyllä sanoa että nyt on menossa niin elämän fiilistely pääsiäinen että voi että <3
Kuulemisiin ja hyvää pääsiäisen jatkoa!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta