Viikon lopetus ja uuden aloitus!

VIIKON LOPETUS

Sunnuntai aamulla herätessä oli olotila todella hyvä ja levännyt. Lauantai oli todella mahtipäivä. Aamullahan oli heti treeni kympiltä (ei ihan mun aamu, kun olin herännyt jo puol kasi :P), puoliltapäivin SPA-sukkulassa infrapunasaunaa jonka jälkeen hierontaa. Nämä kaikki olikin tarkemmin jo viime postauksessa. Sitten oli lauantain pakollinen kauppareissu ja samalla reissulla sain vatsan täyteen Toreron jättihyvää Jättikatkarapusalaattia 🙂 Illalla leffailua miekkosen kanssa, uusinta Die Hardia oltiin katsomassa ja se oli oikein viihdyttävä toimintapläjäys! Leffan jälkeen kello ei ollut vielä paljoa kun oltiin ajoissa liikeellä, ehdittiin kotiin viettämään Earth Hour kynttilänvalossa, pari erää Unoa siinä sitten pelattiin ja hierottiin toistemme niskat 🙂 Eart Hour-tunnin jälkeen alettiin katsastamaan telkkua ja jossain kohtaa kummatkin koistattiin tyytyväisinä sohvalla. Miekkonen kyllä ihmetteli minkä noituuden olin tehnyt, kun ei hän yleensä noin väsähdä telkun ääreen 😀 Multa se nyt onnistuu melkein aina iltamyöhään 😀
Tuli tosiaan sitten heräiltyä hyvissä ajoin Sunnuntaihin! Aamusalla touhuilua kotosalla ja puolitapäivin ohjailemaan tuttuun tapaan Kiinteät Kurvit -jumppaa. Loppupäiväkin touhuilua kotosalla ja kummipojatkin kävi virpomassa, toinen kera siskonsa. Illalla vetäisin semmoisen about 45 minsan kropan huolto/rentoutumishetken. Putkirullailin ja venyttelin sekä lopuks intiaanimusiikkia kuunnellen vaan makoilin jalat seinää vasten ja melkeenpä nukahdin 😀

Uudet pökät Better Bodieslta

UUDEN ALOITUS
Hektinen viikko aloitettu, hektinen siinä mielessä että ensimmäiseen kolmeen päivään mahtuu 4 kokousta, joista nyt takana kolme, one to go! Treenejä sitten tulee paiskittua vasta iltasella ja tuuraajaa on tarvittu omiin pace ohjauksiin ja jumppaohjauksiin. Itseasiassa en ohjaa mitään tällä viikolla salilla :/ hmph…. perjantaina ja sunnuntaina kun normaalisti ohjaisin niin vietetäänkin pääsiäistä jumppien sijaan ja salimme on kiinni. Maanantain pacet ja tämän päivän pakarajumpat vietin sitten kokoustellen. Salitreenit tulee kyllä tällä viikolla kaikki tehtyä! Vielä tämän viikon pitäisi olla kevyt viikko, mutta hieman päätin volyymia lisätä viime viikosta. Treenit on tällä viikolla kevyehköjä, mutta saavat tuntuakin jo joltain 😀
Maanantain jalkarääkki
12 toiston sarjoilla, 3 sarjaa per liike, varsinainen hymiö treeni!
Oli hieman sekoboltsi olo kun menin salille, hieman rauhoitti tuo treeni, ehkä tolle mun normaali sekoboltsi tasolle ;D
Kyykky smithissä oli syvääkin syvempi 😉
Hack-kyykkyjen jälkeen viimeistään tiesi kyykänneensä 😀
Jalkaprässi; miten ikinä pääsen takaisin isoihin painoihin, auh! 😛
Reisiojennus ei tuntunutkaan niin raskaalta kuin viime viikolla, toivoa siis on! 🙂
Reisikoukistus ja tässähän tuntuu ettei ikinä pääse treenipainoja nostamaan 😛
SJMV, tuo ihana viimeistely takakoiville 😛
Polviennostot roikkuen
Kylkinostot
Kiitos ja kumarrus!

Tiistain lyhyt treeni
Voisin sanoa olleeni melko tehokas. Illan kokouksesta kun lähdin oli kello 19.40 kun starttasin auton, nopea poikkeaminen kotona ja treenivaatteiden vaihto, kasiks olin jo salilla 🙂 Supersetti treeni selälle ja rinnalle sekä lopuksi taas vatsoja, tommonen reilu 20 minuutin treenihän tuo oli. Kaikkia liikkeitä tuli tuo 3 sarjaa.
Leuanvedot smithissä ja punnerrukset oli ekana settinä ja nyt tein sarjat ainakin miltei loppuun, paremmin jaksoi kun viime viikolla.
Toinenen supersetti sisälsi soutukonetta selälle ja rintaprässiä, tässä lisäsin viime viikosta painoja ja 12 toiston sarjoilla.
Lopuksi fitballilla vatsarutistuksia, nekin vielä 12 toiston sarjoilla

Blogiini on ilmestynyt tuollainen Buzzador merkki, joka tarkoittaa sitä että olen Buzzaaja 🙂

Buzzadorina pääsee aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saa ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä. Itse en ole vielä ollut yhdessäkään kampanjassa mukana, mutta ensimmäinen kutsu on tullut ja nyt odottelen pääsenkö mukaan 🙂
REIPASTA ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta