Pummpiperjantai ja Treenilauantai

Perjantai oli pumppipäivä, eli pumppitunninohjausta. Oikein hyvillä tuntumilla tuli itsekin tehtyä! 🙂

 

KYYKKYBIISIÄ!
 
Tänään, lauantain oli sitten kevyt treenailu salilla ja ohjelmassa olkapäät ja ojentajat. Olkapää treeni on ihan suosikkejani! Haaveena muhkeat olkapäät 😀 Yksi suosikki bf-kilpailijani onkin Mari Päkkilä, jolla on aikas kivat olkapäät, niin ihana ja pirtsakka neito muutenkin ja saamassa ammattilaiskorttia. Näin Body-lehden sivuilla uutisoitiin. 🙂 No itse tuli tehtyä tänään pystypunnerrusta ja -soutua sekä viparisettiä olkapäille, ojentajille taas tuli tehtyä koneessa settiä ja käsipainoilla kick backia. 12 toiston sarjoilla ja lyhyillä palautuksilla… Oli vaikea pitää treeniä kevyenä 😛
Vähän posettelua treenin jälkeen 🙂
 
 
Treenien jälkeen suolahuonehoitoa sekä rentoutumista. Mukaan tarttui tuolta Hyvinvointicenteriltä nenäkannukin. Josko silläkin alkais säännöllisesti huuhtelemaan tuota nenää ja poskionteloita, varmasti tulevaa allergiakauttakin ajatellen kätevä vempain. Kerron sitten käyttökokemuksiani kun olen ehtinyt ottaa käyttöön, mikä tapahtuu kyllä heti tänään, eli seuraavaan blogipostaukseen ehkäpä odotettavissa tästä jotain 🙂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lopuksi 60-kilosen flunssakierteestä toipuvan aamukuntoa
 

Täällä aiotaan tänään rentoilla kotona ja katsoa miekkosen kanssa leffaa. Haettiin vuokraamosta Paranormal activity 4.
Hyvät viikonloput kaikille!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta