Liekeissä

Jos ei muuten liekeissä niin ainakin tukka ja kyllä muutenkin! Autoton viikkoni starttasi, mutta ei nyt vielä niin kovin autottomasti kuitenkaan. Töihin olen saanut kyydit sekä eilen että tänään, iltaisin on kyyti osottanut salilta kotiin. Kävellä on tarvinnut töistä salille, mutta matka on mukava, reilu kilometri, jonka kävelee vartissa. Eilen oli myös niin ihana ilma että ihan virkisti tuo käppäily. Tänään olikin lumipyryä, mutta onnkesi pientä takoa just silloin kun lähdin töistä 🙂 Eilen tuli matkan varrella pysähdyttyä parturissa Salon Ameliessa. Aina (no ainakin kauan 😀 ) meitillä on ollut punainen tukka, nyt punaisen päälle laittetiin hieman kuparia ja tulos oli se että mun tukka on ihan liekeissä 😀 Tuli aikas mageen värinen ja siitä kiitos Kristalle! Loihti tuo parturini myös kivat letit päähäni kun pyysin jos voisi laittaa tukan kiinni kun suuntana on sali. Siis SALI ja TREENI!!!! Ite en osaa moisia lettejä tehdä, myönnän. Ihan vaan perus letti ja ponnarit onnistuu 😛

Sitä siis tuli sitten eilen hieman treenailtua. Illalla oli pace ohjaukset ja sitä ennen tein kevyen jumppailun salin puolella. Taas varovasti ja pikkuhiljaa kiinni salitreeneihin. Tällä viikolla ei yhdistetä yhtään treeniä + jumppaohjausta samaan iltaan (paceohjausket on eri asia, koska se ei vaadi ohjaajalta välttämättä kuin alkulämpän ja venyjen tekemisen itse).  Semmoinen reilu puolentunnin jumppailu tuli tehtyä, selkää, rintaa ja haukkareita. 12 toiston sarjoilla ja lyhyillä palautuksilla, tuntumaa ainakin tuli. En tehnyt minkään ohjelman mukaisesti vaan paljolti sen mukaan että ”tota vois olla kiva tehdä” -tyyliin  ja oli ihan kiva näinkin treenailla. Turvauduin treenissäni paljolti Matrixiin ja kavereihin eli paljon laitteita käytin. Tuli tehtyä hieman ylätaljaa, soutua selälle, selänojennuksia (nekin laitteessa), rintaprässia, peck deckiä ja haukkareille sekä laitteessa että käsipainoilla töitä. Treenin lopuksi vielä pitkää sarjaa vartalonkiertokoneessa…
Tänään sitten oli Piukat Pakarat tunnin ohjaus ja taas oikein hyvillä fiiliksillä tunti läpi ja itse kokoajan mukana tehden. Kyykytkin tein niin syvään kun ikänäkään ja askelkyykyistä tais taas tulla mustelmat polviin 😀 Happi kulkee jo jumppaillessa hyvin eikä tule ns. flunssahiki, jonka erotan kyllä normihikoilusta. Sykkeet oli hyvällä tasolla, keskisyke tunnilta tänään 142 ja kalorikulutus 374 kcal.
Oon kyllä ihan liekeissä tästä olotilastakin ja siitä että on ees päässyt vähän heilumaan tuonne salinkin puolelle. Siltikin edelleen päivä kerrallaan ja iisisti paluu salitreeneihin flunssailun jälkeen, joka toivottavasti on nyt takanapäin! Huomenna on lepopäivä ja ohjelmassa suolahuonehoitoa ja kehonhuoltoa 🙂
Hack-nojailua 😀
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Liekeissä”

 1. Mahtavat liekin sävyt hiuksissasi! Kauniit! Ja tuo letitys, tuolla voisin mennä vaikka juhliin! 🙂
  Mukava kuulla että pääset treenaamiseen takaisin kiinni. Kirjoituksesta oikein puski läpi innostuneisuus ja pirteys joka tarttui lukiessa itseenikin, kiitos siitä! 🙂
  -Marika-

  • Kiitos Marika! 🙂
   Ihana jos innostuneisuus ja pirteys tarttuu <3
   Nyt täytyy vaan pitää maltti mukana, toivottavasti suunta on enää vain ylöspäin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta