Viikonlopun tohinat

Nyt on ihanaa auringonpaistetta riittänyt ja mieli on huutanut ulkoilemaan ihan itsekseen, raitista ilmaa ja nautiskelua…. Ulkoilmaa saan työssäni päiväkodin pihassa päivittäin, mutta ihan itsensä ja musiikin kanssa on ihana ulkoilla, varsinkin kauniissa ilmassa. Lauantaina oli aamulla kyllä kirpakka pakkanen, mutta mieli huusi ulos. Lämpimästi vaan päälle ja pieni rento käppäilylenkki ihanassa auringonpaisteessa teki kyllä terää! Lenkin jälkeen jatkoin kotona pikkuisen jumppailua. Olin paperille saanut suunniteltua uuden jumppaohjelman Kiinteät Kurvit tunnille ja halusin siitä testata muutamaa liikettä. Nyt tuli ohjelmaan kumppariliikkeitä ja oman kehonpainolla tehtäviä liikkeitä jonnin verran ja niitä sitten testailin.

Kulmasoutu ja Vipunosto ”superina”
Kulmasoutua
Vipunostoa

Rintapunerrus kumpparilla, työnnetään kädet suoriksi ja voi tuoda ylhäällä vielä käsiä lähemmäs tosiaan, samalla vatsarutistus
Rintapunnerrus + Vatsarutistus

Otsa rypyssä eri kulmasta samaa liikettä
 Sitten vähän kehon hallintaa mukaan ja rääkkiä kyljille ja kankuille!
Kyljen ja jalannosto

Launatain aamupäivään kuului sitten kolmas suolahuonehoitokerta. Suolahuonehoidot jatkuvat nyt vielä yhdellä kolmen kerran jaksolla vielä 🙂 Tästä tuntuu todella olevan hyötyä. Hengitystiet aukeavat ja tuplahyötynä myös iho saa hoitoa! Tässä flunssasta toipuessa on yksi pahimpia asioita ollut kotona kökkiminen, mutta tällä viikolla on riittänyt mukavaa puuhaa ja ystävien seuraa. Kotona kökkiminenkin on kyllä kivaa, mutta silloin kun on kurja ja voimaton olo flunssan takia niin se ei ole kivaa! Lisäksi sitä jotenkin turhautuu kun ei pääse salille itseään purkamaan ja tekemään sitä mistä nauttii ja silloin ei jaksa oikein kotonakaan innostua! No nyt on olotila kohentunut ja energiaa taas virtaa aivan eritavalla! Ja nyt jaksaa taas kotonakin puuhastella kun mieli piristyy kehon voinnin noustessa!

Lauantai iltaa vietinkin sitten Porin isossamäessä Ässät-Kärpät pelissä. Pääsin aitiovieraakis, joten olihan se mentävä 🙂 Pojilla on ollut hieno voittoputki menossa, mutta valitettavasti se nyt katkesi. Kuitenkin 14 voittoa putkeen on kova suoritus ja pudotuspeleihin pääsivät. En ole mikään suuri lätkän seuraaja ollut ikinä, mutta kyllä tuolla fiilikseen pääsi mukaan 🙂
Sunnuntaina sitten uusi jumppaohjelma kunnolla testiin kun kävin taas tuttuun tapaan ohjailemassa tuon Kiinteät Kurvit jumppatunnin. Itse tykkäsin kovasti uudesta ohjelmasta ja tulipa parilta jumppajaltakin positiivista kommenttia uudesta ohjelmasta, varsinkin kumppariliikkeistä tykättiin 🙂 Palautetta on aina kiva saada kuten myös liiketoiveita ja rohkeasti kannattaa aina vaikka tunnin jälkeen kysäsistä jos jokin liike ei vaikka tunnu menevän kunnolla/oikein. Itse jaksoin koko tunnin painaa ja ihan kunnon painoillakin! Keskisyke oli ihan normi tasoa tuon tunnin ohjaamisesta, 166.  Kaloreitakin Polarin mukaan meni semmoset 646 kcal. Hiki ja hyvä olo tuli!

Jumppailujen jälkeen suuntasin taas suolahuoneelle lötköttelemään ja torkahdinpa hetkeksi siellä makoillessani. Tänään sain myös piikkejä lihaani kirjaimellisesti akuhoidon muodossa 😀 Piti tätä jo joskus aikaisemmin kokeilla kun oli niskat todella jumissa, mutta silloin iski sitten flunssa ja kokeilu on vaan siirtynyt. Ainahan nuo niskat tuntuu olevan hieman jumissa ja nyt sitten tuli kokeiltua tätäkin niskoihin. Ei oikeastaan miltään tuntunut siinä hoidon aikana tuo piikittely, toisia saatta alkaa pyörryttämään.

Illalla ajatuksena vielä pieni venyttelysessio. Ensi viikolla tulee varmastikin tuota ulkoilua pikkuisen enemmän kun vietätän autotonta viikkoa, auto kun menee hieman huoltoon… Kovia aamupakkasia lupaili, joten luultavasti linja-auto on kova sana ja ruinatut autokyydit muilta, mutta myös omat jalat vie! Ajatuksena oli alunperin että pyöräilisin, mutta parinkymmenen asteen pakkasilla en kyllä tuohon touhuun lähde.

Josko sitten ensi viikolla jo taas niitä salitreenejä jumppaohjausten lisäksi…..
HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta