Ei oikotietä!

Olo kohenee!
 
 
Varsinkin toisen suolahuonehoidon jälkeen (joka oli keskiviikkona) on happi alkanut kulkemaan niinkuin pitääkin ja nessujen kulutuskäyrä kääntynyt laskuun! En tiedä onko oikoteitä flunssasta paranemiseen, mutta monenmoista on nyt tehty ja kokeiltu paranemisen nopeuttamiseksi! Huomenna vielä yksi suolahuonehoito ja katsotaan jatkaako vielä hoitoja tähän putkeen vai ei…. Mutta yhteistyötä Porin Hyvinvointicenterin kanssa tehdään! 🙂
 
Tällä viikolla ei ole nyt sitten treenattu. Jumppaohjausten muodossa tiistaina tuli tosiaan ohjattua Piukat pakarat jumppatunti ja tänään Pumppitunti. Pumppitunnilla vedin nyt itse kokoajan mukana ja hyvin jaksoi. Kauheasti en painoja vaihdellut, joten joissakin liikkeissä oli melkos kevyetkin painot (kuten kyykyissä ja selässä), vielä on kuitenkin syytä ottaa varovasti. Tunnin jälkeen oli vähän ”mitä sitten tehtäisiin” -olo, mutta en sitten tehnyt muuta kun palkkarit nassuun ja kotiin 🙂
 
Kaikille suomi-bling-rapin kammoksujille pahoittelut seuraavasta biisistä! 😀 Mutta on hyvä treenibiisi! Hyvät sanat treeniin ja muutenkin! Ja tämä käytössä tän hetkisessä pumppiohjelmassa hauisbiisinä! 
 
 Ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy kestää kipuu, jos haluu saavuttaa
aaa-aaa-aaa
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
aaa-aaa-aaa
 
 
 
Ei oikotietä isoihin hauiksiiin, kuten ei muihinkaan lihaksiin! Kovaa työtä salin ja köökin puolella vaaditaan lihaskasvuun ja siitä salin puolella tapahtuvasta työstä nyt niiiiiiiin haaveilen! Täytyy kestää ”kipua”! Kyllä siellä ehkä jotain nytkin erottuu… Oikeen kahdessa eri valossa yritetty posettaa 😀 Kiitos Hennalle kuvailusta! <3 Vähän kuiva iho käsivarsissa (näkyy kuvissa…) :/ mutta siihenkin apua suolahuoneelta!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kolutukseen eväiden kanssa

Tuli jokin aika sitten tilattua Massin nettikaupasta kylmälaukku! Sain uskoteltua itseni tarvitsemaan hifistely kylmälaukun. Ja onha se kätevä! Jokaiselle kipalle ja kupille löytyy oma kolonsa. tilasin tuon pienemmän mallin, johon mahtuu hyvin yhden päivän eväät, jos sittene enemmän tarvitaan niin taloudestamme löytyy kyllä sellainen perus kylmälaukkukin 😀 Tänään tuo pääsi nyt ensimmäisen kerran testiin, kun lähdin varhaiskasvatuksen ammatillisille päiville Harjavaltaan kouluttautumaan ja halusin ottaa omat välipalat mukaan. Ruokaa söin kyllä seisovasta lounaspöydästä. Oikein toimiva laukku kyllä. En ollut illalla muistanut laittaa kylmäpaukkauksia pakkaseen, mutta heitin aamulla koko kassin tyhjänä terassille (ulkona joku n. -10 astetta) puoleksitoistatunniksi ja vielä päivällä oli kahden jälkeen välipala ihan viileää.

Lopuksi…..

IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ!!!!
 
Kullalta kukkia <3
Outi Karita

3 vastausta artikkeliin “Ei oikotietä!”

  1. No näkyyhän sitä lihaserottuvuutta niissä kuvissa molemmissa valoissa! 🙂
    Vautsi, sä olet saanut hommattua tuon laukun! Olen haaveillut tuosta jonkin aikaa itsekin kun eräs ystäväni esitteli moista ja totesi käteväksi. Olemme huomenna menossa poikamme jalkapalloturnaukseen jossa meneekin pitkälle päivään ja tein omat eväät mukaan. Tuollaisessa ne säilyisi kuin unelma! 😉
    -Marika-

    • Voi kiitos 🙂 <3
      Toi laukku on kyllä niiiiin hieno ja hyvä! Ei kipot heilukaan ympäri laukkua tossa. Suosittelen ja näyttäs olevan edelleen alessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta