Päivä kerrallaan….

Flunssasta toivutaan päivä kerrallaan 🙂 Alkuviikon saikkuilin kotosalla ja olo on jälleen kohentunut, nyt enää nuhaa jäljellä. Eihän tässä nyt vielä hurrata kannata, mutta yritetään pitää ajatus positiivisena. Tänään olikin sitten jumppaohjailuilta ja pumppituntia kävin ohjailemassa ja sen mitä tunnilla itse tein, niin tein kevyillä painoilla. En kyllä ihan kokoaikaa itse edes tehnyt ja jossain vaiheessa kurkkukin alkoi hieman kiukuttelemaan :/ Huomennahan sen sitten näkee, oliko tuo kevyt ohjailukaan vielä suotavaa, mutta jos huomenna kroppa ei kiukuttele tästä ohjauksesta niin sunnuntaina sitten taas ohjailemaan jumppaa.
Toivottavasti tervehtyminen nyt jatkuu eikä takapakkeja enää tule. Tiedän että siellä ne kovat treenit odottavat kyllä. Odottavan aika on vaan joskus pitkä ja varsinkin kun ois kova draivi nyt päällä! Valmentajan kanssa tänään nähtiinkin salilla ja juteltiin. Jos viikonlopun ohjaukset menee ihan hyvillä oloilla niin ensi viikolla voisin alkaa tosiaan käymään uutta treeniohjelmaa läpi kevyillä treeneillä ja katsotaan sitten miten kroppa ”kommentoi”. Mutta kuten sanottu, päivä kerrallaan!

Ystäväni, joka on siis myös valmentajani oli käynyt Roomassa ja toi minulle sieltä tilauksesta Hard Rock Cafen paidan. Olemme kummatkin niihin paitoihin haksahtaneita 😀 Matsaakin muuten hyvin tänään tuunattuihin kynsiinkin tuo paita 🙂 (Klikkaamalla kuvaa saa isommaksi)

Jos lopuksi sitten vielä pieni ruokapäivitys, kuvine ja ohjeineen, mutta tällä kertaa ilman ravintoarvotietoja.
 Tulinen ja maukas kanakeitto!
Sopii oikein hyvin myös flunssapotilallee 🙂
Keitto on helppo ja suhteellisen nopeakin tehdä. Ohje suurinpiirtein seuraavanlainen:
300 g kanasuikaleita
1 Paprika
1 Sipuli
Valkosipulinkynsiä maun mukaan
1 dl Täysjyväriisiä
Kanalientä
Chili-tomaattimurskaa
Mausteina esim. Chili Explosion ja Roasted Garlic & Pepper
Keitä noin puoli litraa kanalientä ja heitä joukkoon riisi. Riisin kypsyessä paista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla. Itse käytin nyt Santa Marian kahta eri maustemyllyä (yllä nimettyinä). Heitä pannulle myös sipulit ja paprika paloteltuina, mutta vain hetkeksi, niin että pehmenevät hieman.
Kun riisi on kypsää lisää kattilaan chili-tomaattimurska ja paistettu kana-paprika-sipuliseos. Tarpeen mukaan voi vettä ja mausteita vielä lisäillä. Anna kiehahtaa ja nauti!
Hyvää sellaisenaan tai kera ranskankerman 🙂
Ja on muuten hyviä nuo Santa Marian maustemyllyt!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta