Treenii ja tekstiilii!

Nyt oli vihdoin se kovan treenin päivä ja tuntuu että ihan ikuisuus viime kovasta treenistä. Tänään tosiaan olin tuolla Porin kamppailu-urheilukeskuksella Crossfit-circuit tunnilla. Kyseessä on tunti, joka yhdistää toiminnallista harjoittelua kuntopiirityylisesti. Tunneilla yhdistetään aerobisia liikkeitä lihaskuntoa vaativiin liikkeisiin. Tunti rasittaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja tunneilla keskitytään kehon luonnollisten liikkeiden ja liikkumisen vahvistamiseen. Liikkeissä hyödynnetään mm. trx-renkaita, kahvakuulia, leuanvetotankoja, levytankoja, kuntopalloja, traktorinrengasta sekä lekaa, köysiä ym…..

 

Tällä kertaa settimme oli kutakuinkin seuraavanlainen

6 min
Mave x 12, Rive x 9, Työntö x 6

6 min
Yleisliike x 10 loppu minuutti huilia
Etunojapunnerrus x 10 ja loppu minuutti huilia
Aina lattiassa rinta kiinni lattiaan ja kädet irti

Kahvakuulasetti
Liikkeet 20 sekunttia per puoli, 10 sekunnin tauko ja puolen vaihto. Yhteensä siis 8 x 20 sekunttia, eli aina 4 settiä per puoli jokaista liikettä.

Yhden käden etuheilautus
Rive + Työntö yhdellä kädellä
Sit up (suoralla kädellä kahvakuula)
Thruster yhdellä kädellä

Semmonen 154 oli keskisyke tuunilta, ihan punanen ja tukka märkänä tunnin jälkeen, OU JEE! Ihan mahtavuutta!
 
Tunti on ollut hyvä lisä salitreeneihin, välillä olen käynyt säännöllisemmin, mutta viime aikoina melko satunnaisesti ja nyt kun korttini saan täyteen saa tosiaan crossi jäädä ainakin toistaiseksi tauolle. Mutta saattaapi mennä aikaa että saan tuon korttini täyteen. Crossissa käynti tarkoittaa kyseisellä viikolla yhden salitreenin skippaamista. Seuraavaan saliohjelmaan onkin tulossa lyhyt treenipäivä, jolloi käydään rintaa sekä selkää toiseen kertaan viikossa läpi, joten tämä on treeni jonka skippaan sitten crossi viikoillani. Suunnitelmissa nyt jos treenikiertoni (3 raskasta treeniviikkoa + yksi kevyt) aikana kävisin aina kerran crossissa ja nyt olisi kortissa vielä 3 kertaa jäljellä.
 
Sitten sitä tekstiiliurheilua 😀 Better Bodies:n tilausta kun salilta tehdään, on miltei joka kerta pakko tilata jotain, varsinkin kun valikoimaan on tullut jotain uutta… No joku tuhlaa bailuvaatteisiin, meiti treenivaatteisiin 😀 Olen kuolannut noita lyhyitä pinkkejä college shortseja jo jonnin aikaa ja nyt ne tuli tilattua. Sitten lähti tilaukseen taas yksi treenitoppikin lisää 😉 
 
Ja sitten vähän posetusta 😉
Eilen tuli tosiaan käytyä ystävän pumppitunnilla. Yleensä kun itse on siellä mikin takana, niin oli kiva olla nyt treenailemassa toisen tunnilla 🙂 Pumppi tunteja siis itsekin ohjailen. Kyseessä on samantyyppinen tunti kuin Body Pump. Meillä pumppi tunnit ovat ohjaajien näköisiä, sillä ohjaaja itse valitsee biisit ja suunnittelee treenin. Onhan siitä homma niitä suunnitella, mutta ei niitä nyt joka viikko tarvitse päivittää ja itse tykkään! Yleensä kun olen saanut uuden tunnin suunniteltua niin olenkin ihan fiiliksissä. Persauksen sain varsinkin eilen kipeäksi tunnilla, mutta vedinkin kyykky biisit täpöillä 🙂
 
Outi Karita

5 vastausta artikkeliin “Treenii ja tekstiilii!”

  • Kiitos Ansku! 🙂
   Meinas jäädä sun kommentti vallan huomaamatta kun oli sähkoposteissa mennyt väärään kansioon… Täytyykin alkaa tarkkailee myös tota bloggerin kommentointien hyväksyntä sivua.

 1. Ihanat pökät! 🙂 Topissa on kivasti yksityiskohtana takana pinkkiä. 🙂
  Itselleni saapui samasta tilauksesta ihanat kotilökäri-housut. Oi että ne on mukavat ja rennot päällä! 🙂
  -Marika-

  • Kiits 🙂 Noita pökiä olin tosiaan jo aikani kuolannut, topin halusin just ton pinkin selän takia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta